Éjszaka "bénulás"?
Állandó délutános műszakban dolgozom, este 10 körül fekszem le aludni, a hátamon aludtam el tegnap. Éjjel 1-kor arra ébredtem hogy pisilnem kell. Kinyitottam a szemem, de nem bírtam megmozdulni. Nyaktól lefelé béna vagyok. Pár percig gondolkodtam hogy mozgassam meg magam, nagyon lassan a kezemet centinként elkezdtem csúsztatni a lepedőn. Olyan mintha ólom lenne rajtam.
Aztán ugyanígy a talpamat húzom felfelé.
Már többször előfordult velem ez, volt hogy a férjemnek szóltam, fordítson az oldalamra.
Mi lehet ez? Gerinc érintettség miatt? Van 3 helyen kialakuló porckorondeformitásom, illetve gyakran fáj a derekam. De ez olyan mintha az ízületeim izmai merevednének le. Az összes, nyaktól lefelé.
Én ezt említettem reumatológus aki, nem mondott rá semmit, illetve azt, hogy nem tudja mitől lehet.
Én is erre az alvásparalizisre gondoltam, de én kinyitom a szemem, tudatomnál vagyok és beszélni is tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!