Milyen orvoshoz forduljak ha alvási paralizisek gyötőrnek, és nem ki pihentető az alvásom?
Akkor te is jelenleg csak tűröd és vársz, vagy veszel valami gyógyszert bármit ?
Én egyébként veszek magnéziumot, kicsit segít az alvásban.
Én nem jártam vele orvoshoz, tanuld meg felismerni hogy ez csak egy álom és nem a valóság, ha ez megvan kezdj el koncentrálni egy kisebb testrészedre, például lábujj, és addig koncentrálj amíg nem tudod megmozgatni, utána már feltudod magadat ébreszteni.
Alvás előtt pár slukk a fűszernövényből és segít kikapcsolni az agyadat, ez segít a legtöbbet és legalább nem gyógyszer amiről nem tudsz leszokni.
3;
2-es vagyok. Egyelőre tűröm, és várok. 2021-ig életemben nem volt alvásparalízisem, az év márciusában éltem át először, majd 2022-ben kezdtek rendszeresedni. Olvastam valahol, hogy egyes embereknek ez csak egy időszak, x éves kortól y éves korig lehetnek gyakoriak, majd utána eltűnnek. Van, aki viszont hajlamos rá, bevonzza, neki nem tűnik el. Én szeretek vele tesztelgetni, szóval annyira nem bánom a jelenlétüket, viszont lehet, hogy egy idő után fellépek ellene. Az álmatlanság jobban zavar, azt hamarabb fogom megelégelni, mert sokszor hátráltat a figyelésben, és fontos teendőim elvégzésében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!