Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Stroke utáni féloldali bénulás...

Stroke utáni féloldali bénulás után rehabon sikerült a kezetek funkcióit teljesen visszanyerni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 20 év alatti strokeon átesett vagyok. Mennyire volt hatásos nektek a rehab? Mennyi idő volt? A lábam is rossz volt, de 2 hét alatt helyreállt. A kezemet is már emelni tudom, fogni is vele, de az ujjak nehezebben akarnak mozogni teljesen.

2023. máj. 7. 15:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Próbálkozzál csak a kezed mozgatásával.Fiatalon semmit sem szabad feladni.

3 x kaptam sztrókot,utóbbi agytörzsi volt,műtöttek,a biztos halálból hoztak vissza.Kis járás hibával megúsztam.Már 70 en túl vagyok.

Jobbulást kívánok !

2023. máj. 7. 17:00
 2/9 anonim ***** válasza:
Milyen típusú stroke-d volt?
2023. máj. 7. 18:37
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen #1, jó egészséget neked!!:)

#2 érelzáródásos

2023. máj. 7. 18:54
 4/9 anonim ***** válasza:
Jobb lett a helyzet?
2023. máj. 10. 05:23
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen:)
2023. máj. 11. 22:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem fél éve volt, az ujjaim még nem teljesen müködnek, de már használható. Azt probálom tenni, amit mondanak, nem feladni folyamatosan próbálkozni, tornáztatni, hátha javul.
2023. máj. 20. 21:35
 7/9 A kérdező kommentje:
Azóta rengeteget javult, nagyon köszönöm!! 😊
2023. máj. 20. 21:50
 8/9 anonim válasza:
100%

Nekem 10 éve volt 12 évesen. Az első fél évemet a rehabon töltöttem. Járni tudok, karomat úgy ahogy tudom mozgatni, de csuklótól lefelé egyáltalán nem tudom mozgatni.

Minden eset más, ezt kár összehasonlítani. További kitartó munkát kívánok, remélem mihamarabb felépülsz.

2023. júl. 6. 19:51
 9/9 A kérdező kommentje:
Szia, felépültem sikeresen teljesen! 😊 Nagyon köszönöm! Kitartást Neked!
2023. júl. 7. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!