Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Annyira elzsibbadt a lábam...

Máté12HUn kérdése:

Annyira elzsibbadt a lábam hogy lebénult pár másodpercre Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Csak feküdtem az ágyban videokat néztem majd feltűnt hogy elzsibbadt a lábam de nem nagyon fogalkoztam vele. Később észrevettem hogy nem tudom mozgatni a lábújjaim majd gyorsan felálltam konstatálva hogy a lábfejem sem mozdult akárhogy próbáltam. Pár perc elteltével helyre is jött de nagyon fura és elég ilyesztő élmeny volt. Valaki tudja ilyenkor mégis mi történik az idegekkel?

2023. nov. 23. 23:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Elzsibbad.
2023. nov. 23. 23:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A vérkeringéseddel.Ha sokáig nem mozgatod a lábad,ez természetes.
2023. nov. 24. 04:59
 3/6 anonim ***** válasza:
53%

Még egy pár órát hagyod így, és el is hal. Akkor le kell vágni.

Amúgy ez nem egészségi kérdés?

2023. nov. 24. 08:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem akkor volt ilyen, amikor valami hülye pózban aludtam. A kezem a fejem alatt volt, aztán annyira elzsibbadt, hogy amikor próbáltam átfordulni, semmi. Meg se mozdult könyöktől lefele. Fura volt, de jót röhögtem rajta. Olyan volt, mint amikor a 2. harry potter filmben a csávó elvarázsolja a potter kezéből a csontot, és csak úgy van.
2023. nov. 24. 11:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Mondjuk, ez nem vicces.

Ha elhal, akkor búcsút mondhatsz neki.

2023. nov. 24. 11:57
 6/6 anonim ***** válasza:
4-es vagyok. Nekem vicces volt, plusz ha valaki nem veszi észre, hogy épp elhal a lába, vagy esetleg szándékosan csinálja, akkor gondolom meg is érdemli. Mint mondtam, én majdhogynem erre keltem fel, szóval még alvásból is jelzett a testem, hogy meg kéne mozdulni.
2023. nov. 24. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!