Veletek volt olyan hogy nagyon sürgős volt a pisi és muszáj volt még a wc-ig kibírni fél órát?
Figyelt kérdés
Tegnap a munkahelyemen kellett már ott nem volt időm elmenni a körmösömnél rossz volt a wc addigra már iszonyat sürgős volt és még fél órát szenvedtem hazáig ott persze kabát le és cipőben rohanás a wc-re.2024. jan. 30. 15:09
1/6 anonim válasza:
Persze. Ilyen mindenkivel előfordul élete során.
Mi köze ennek az egészséghez?
2/6 anonim válasza:
Többet. Késői busszal mentem haza, átszállás az utolsó villamosra. A 10.kerületben azért nem ugrasz be akárhova fiatal nőként késő este.
Szörnyű volt, számoltam a hazáig a megállóból a lépéseket.
4/6 A kérdező kommentje:
1-es az hogy nem egészséges.
2-es remélem mindig kibírtad, otthon gondolom első dolgod a pisi volt.?
3-as Nekem olyan nem volt azt hogyan csináltad és az egész vagy csak valamennyi folyt be?
2024. jan. 30. 23:13
5/6 anonim válasza:
#1 vagyok.
Ha időnként (tehát nem kétnaponta) előfordul ilyen, attól az égvilágon semmi bajod nem lesz.
Ha ezen aggódsz, akkor hipochonder vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!