Előfordult már veletek a következő helyzet?
Pisilnetek kellett nagyon, ugyanakkor volt bent betét, ezért inkább egy keveset beleengedtetek? Vagy esetleg nem is értetek el időben a mosdóba?
Mennyire lehet ez jó megoldás bizonyos helyzetekben? Valaki próbálta már? Hogyan oldottátok meg?
Hát, nálam ez úgy van, h ha nagyon kell pisilnem, akkor nem tudom egy bizonyos mennyiség után abbahagyni, akkor ki fog jönni az összes, márpedig ha teli a hólyag, az kiadós mennyiség, amihez még a legnagyobb betét sem elegendő. Én csak időszakosan fennálló vizeletcsepegésre használtam néhányszor, de csak annyira, h amikor pisiltem, utána még néhány percen keresztül szivárgott ki néhány csepp, és h ne a bugyim legyen olyan azért tettem be egy betétet, de alapvetően nem erre találták ki.
Amúgy meg tök egyszerű: fogj egy betétet, rakd be a gatyádba, és próbáld ki, h hogy működik a kérdésed a gyakorlatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!