Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Veletek előfordult sok maszti,...

Veletek előfordult sok maszti, pisi után?

Figyelt kérdés
Ha egész nap masztizok, és közbe lmegyek pisilni, akor van, hogy csíp... Miért van ez?
2009. dec. 2. 21:53
 1/8 anonim ***** válasza:
25%
Egész nap masztizni??? Te beteg vagy ember!!! Fogadni mernék hogy lányvagy és 12 évesnél nem több. Állítsál magadom programot mert 20 éves korodra "nem lesz nemiszerved".
2009. dec. 2. 22:03
 2/8 anonim ***** válasza:
73%
igaza van az elöttem szólónak csak annyiban nem h az illető nem lány hanem FIÚ!!! : )
2009. dec. 2. 22:06
 3/8 anonim válasza:
ne rángasd olyan erősen a farkad
2009. dec. 2. 22:34
 4/8 anonim ***** válasza:
mert egésznap masztizol bazeg, azért van. inkább tanujjál maszturbálás helyett mert eszed az nemsokvan.
2009. dec. 3. 00:56
 5/8 A kérdező kommentje:
24 éves diplomás ember vagyok. Barátnőm is van, de nem tehetek róla, hogy szexuálisan túl-fűtött vagyok. Csak normális válaszokat várok, az idióták kíméljenek( inkább tanuljanak ahelyett hogy ide hülyeségeket írogatnak). Köszi
2009. dec. 3. 09:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Maszturbálás volt a diploma munkád??? Ahhoz képest hogy 24 éves vagy vagy mennyi, nem dicsekednék ennyi ésszel. Apuci is tud diplomát venni, ezzel nem kell villogni. Nekem is van... Megdolgoztam érte...Mégis több ész szorult belém, meg egy közmunkás se verné egész nap a farkát mert több esze van annak is. Remélem leszárad! :D
2009. dec. 3. 15:09
 7/8 Tutujka ***** válasza:

Tényleg ciki volt megírni a korod és, hogy diplomás is vagy.

Komolyabbnak gondoltam a hozzád hasonlókat.

Ha túlfűtött vagy nem baj, az sem hogy hokizol egész álló nap, csak ezt kár volt elmondanod, kiábrándító.

Azért csíp, mert a kimeneti nyílásod száraz, nevesítsd és ne szappan mosd, hanem intimgéllel.

2009. dec. 3. 18:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Semmi gond a masztival...csak ah nem szól másról a napod, és az életed, akkor gáz..egyébként ha csíp, és BIZTOSAN NINCS prosztatagyulladásod--akkor semmi gáz.,,nekem is csípett néha, maszti vagy szex után... --még ha nem egész nap..akkor is.. volt PGY-m, kaptam gyógyszert, most nem csíp....
2009. dec. 6. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!