Mennyire gyakori, hogy egy embert a pszichológus tovább küld?
Szakpszichologushoz vagy pszichiáterhez?
Mert velünk ez történt. A 17 éves gyermekünket továbbkuldi a pszichológus. Ez nagy bajt jelent?
Nagyon ideges vagyok. A gyerek magától szeretett volna pszichológushoz menni, mi teljesítettuk ezt a kérését.
Gondjai vannak a középiskolaban már a kezdetek óta. Már 2x váltottunk iskolát is.
Persze, megertem. Mindenki aggodna a gyerekeert. Nézd, az, hogy ő magától felismerte, hogy segítségre van szüksége és mert is segítséget kérni, a két legfontosabb lépés. A lehető legjobb utat választotta, ami ilyen fiatalon sajnos ritka. Így mostmar "jo kezekben" lesz, barmivel is kuzd, megkapja a megfelelő, szakszerű segitseget.
Probalj erre fokuszalni.
Kitartast es minden jot!
Házi orvoshoz küldött akitől sürgős beutalót kaptam a kórházba..És aznap,vagy másnap talán már bent is voltam.Akkor voltam kb 16-17 éves
Nem segített,csak begyógyszereztek hogy aludjak(elvileg így szokik hozzá a szervezet a gyógyszerhez)Ja meg megfigyeltek,kamerás "szobát" kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!