Van pszichológus aki olvassa a gyakori kérdéseket és segítene nekem?
Ne itt keresd... Bárki kiadhatja magát pszichológusnak, és így több kárt okoz mint hasznot.
Egyetértek az 1# válaszolóval, a kékvonalnál jófej és segítőkész önkéntesek/szakemberek vannak. Chaten, telefonon is beszélhetsz velük, és e-mailt is írhatsz.
Nincs. Miért segítene itt ingyen, ha ugyanezért van, aki óránkét 10.000 Ft-ot fizetne neki?
Kb. mintha az kérdeznéd, hogy van-e itt olyan, aki ingyen kifestené a lakásom.
Én pszichologus vagyok, bizonyítani természetesen itt nem tudom/fogom.
Én is azt javaslom neked kedves kérdező, hogy keress önkéntes helyeket - Kék vonal, Énprojekt stb - vagy kezdj el rendesen szakemberhez járni, ha kérdéseid vannak.
Amit felvàzolsz a kérdésben ott nem azzal van a baj hogy ingyenes - rengetegen önkénteskednek - hanem az, hogy nincsenek határok, nincs egy felépített folyamat. Ez a messengeres beszélgetés es a rendszertelenség megakadályozná, hogy a szakember teljes képet kaphasson rólad, csak a töredéke valosulna meg egy rendes, üléseken végzett munkának.
Ha ez most fontos számodra akkor tényleg szánd rá ezt az időt, esetleg pénzt és kezdj egy folyamatba. Ne félmegoldásokat keress mert azok nem segítenek vagy árthatnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!