Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van pszichológus aki olvassa...

Van pszichológus aki olvassa a gyakori kérdéseket és segítene nekem?

Figyelt kérdés
Nem kezelést szeretnék, csak szimplán beszélgetni válaszokat kapni olyan kérdésekre amikre más nem rudna választ adni 17 éves fiú vagyok. Ha van olyan pszichológus aki néha beszélgetne velem mint ember az emberrel, messengeren vagy bárhol, akkor kérem írjon privátba vagy a kérdés alá. Fontos lenne mert szükségem van egy emberre akinek el mondhatok pár dolgot és tud segíteni.!
2021. jún. 30. 19:34
 1/5 anonim válasza:
95%
2021. jún. 30. 19:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ne itt keresd... Bárki kiadhatja magát pszichológusnak, és így több kárt okoz mint hasznot.

Egyetértek az 1# válaszolóval, a kékvonalnál jófej és segítőkész önkéntesek/szakemberek vannak. Chaten, telefonon is beszélhetsz velük, és e-mailt is írhatsz.

2021. jún. 30. 19:50
 3/5 anonim ***** válasza:
46%

Nincs. Miért segítene itt ingyen, ha ugyanezért van, aki óránkét 10.000 Ft-ot fizetne neki?

Kb. mintha az kérdeznéd, hogy van-e itt olyan, aki ingyen kifestené a lakásom.

2021. jún. 30. 21:54
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én pszichologus vagyok, bizonyítani természetesen itt nem tudom/fogom.

Én is azt javaslom neked kedves kérdező, hogy keress önkéntes helyeket - Kék vonal, Énprojekt stb - vagy kezdj el rendesen szakemberhez járni, ha kérdéseid vannak.

Amit felvàzolsz a kérdésben ott nem azzal van a baj hogy ingyenes - rengetegen önkénteskednek - hanem az, hogy nincsenek határok, nincs egy felépített folyamat. Ez a messengeres beszélgetés es a rendszertelenség megakadályozná, hogy a szakember teljes képet kaphasson rólad, csak a töredéke valosulna meg egy rendes, üléseken végzett munkának.

Ha ez most fontos számodra akkor tényleg szánd rá ezt az időt, esetleg pénzt és kezdj egy folyamatba. Ne félmegoldásokat keress mert azok nem segítenek vagy árthatnak is.

2021. júl. 1. 18:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Ilyen esetben rengeteg ingyenes lehetőség van, akár a helyi drogambulánciára is bemehetsz, ott van pszichológus és szociális munkás is, örömmel beszélgetnek veled, ha gondod adódik.
2021. júl. 2. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!