Mit kezdhetnék még a derékfájdalmaimmal?
1 évvel ezelőtt voltam a reumatológusnál mert már akkor is abban az állapotban voltam, hogy 1 éve bizonyos cselekmények után kínzóan fájni tud a derekam ami lesugárzik a forgóba és a talpakba. (Általában hosszan tartó ülés/álló munka)
Akkor készült laborvizsgálat ami negatív lett teljesen, illetve készült röntgenfelvétel is az adott gerinc szakaszról de minden teljesen rendben van.
Mikor visszamentem az eredményekkel azt mondta a reumatológus, hogy el kell kezdeni sportolni mert a mozgásszegény életmód miatt van ez, éshogy ő hozzá sok fiatal jött már ilyen panaszokkal és biztos benne, hogy ha sportolok el fog múlni. Emellé kaptam porcerősítőt is.
Úgyhogy elkezdtem már másnap sportolni (úszni jártam) és ittam a porcerősítőt egy éven keresztül és jelenleg továbbra is ugyanott tartok, hogy fáj a derekam.
Ma reggel is úgy keltem fel, hogy tiszta merev az egész és majd befosok a fájdalomtól.
Én ezt nem értem. Ha nincs eltérés akkor mi okozza? Nagyon kínzó tud lenni.
22/F
Másik orvos, friss felvételek.
Sport folytatása.
És én javalsok egy manuálterapeutat. Simán lehet hogy 3 alkalom alatt full rendbetesz.
Köszönöm. Azt szomorúan hallom, hogy nem épül be a porcerősítő mert 1,5 havonta ad újabbat és egy csomó pénzt kiadok rá :(
Nem tudom akkor miért ajánlotta. Gondolom a pénz miatt.
Elmegyek akkor másikhoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!