Alvászavar, inszomnia -> Akiknek ezek vagy hasonló problémájuk volt, van! Mit találtatok megoldásnak, akár részben? Bármit, ami javulást eredményezett rövid vagy hosszú távon? Minden részlet érdekel!
Pont azt kérdeztem, hogy mákteát hogyan kell készíteni, mert az ehhez a témához tartozik!
A mákos tészta vagy mákos tekercs viszont nem tartozik ide! 15-20 évvel ezelőtt még én is ettem pl mákos bejglit és nem kábultam el attól!
Máktea meg citromfű nagyon jók.
Hormonpanelt kellene nézetned, valószínűleg a melatoninod a béka popsija alatt van. Utána alváslabor, holter 72 órás vérnyomás vizsgálat, teljes kardiológiai kivizsgálás. Az alvászavar háttere lehet kardiovaszkuláris betegség, amit egy sima EKG nem mutat.
Az igazi insomnia lehet diagnózis, de hidd el akkor szaladnál orvoshoz, mert megölne a napokig tartó ébrenlét. Viszont az alvászavar sok esetben tünet. Stresszhatásnak mennyire vagy kitéve? Munkahelyi gondok, család, bármilyen trauma a közelmúltban ami gyanúsan közel van a probléma kezdetéhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!