Alvászavar, inszomnia -> Akiknek ezek vagy hasonló problémájuk volt, van! Mit találtatok megoldásnak, akár részben? Bármit, ami javulást eredményezett rövid vagy hosszú távon? Minden részlet érdekel!
Az sokat segít, ha meditációs zenéket hallgatsz, sokat vagy kint a friss levegőn, arra érdemes odafigyelni, hogy lefekvés előtt már ne egyél nehezet. Próbáld lenyugtatni az idegrendszeredet, a valeriána és magnézium tud segíteni, nálam az esti laza nyújtógyakorlatok is segítettek.
Remélem találsz hasznos infót.
#1. Köszönöm. Örülök, hogy ezt mutattad, mert én is "kísérletezem" zenehallgatással.
#2. Mi az altató neve, ha szabad kérdezni? És nincsenek mellékhatásai rajtad?
#3. Jó, hogy ez neked segített.
#4. Hát igen. :(
#5. Köszönöm.
Az altatóval nagyon vigyázz, könnyű rászokni és nehéz abbahagyni, elvonási tünetei pedig maradandó károsodást is okozhatnak
Ha lehet, maradj a természetesebb módszerek mellett
#8. Régen olyan jól, sőt kiválóan aludtam. Addig nem gondoltam volna, hogy bármikor gondom lesz az alvással.
Viszont évek óta "elromlott" valami...
Az altatót még nem próbáltam, de érdekel, hogy mi a 2. hsz tapasztalata.
Nem vagyok egy gyógyszer-szedő típus, remélem, hogy meg tudom oldani máshogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!