Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A covid oltottak illetve az...

A covid oltottak illetve az oltatlanok egy része miért szapulják egymást még mindig az oltásokat illetően?

Figyelt kérdés
2023. dec. 18. 17:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Mert az oltatlanok vakon hiszik hogy az oltás jó. Ami fura, mert képesek megkérdőjelezni azt, hogy az ételekben lévő szerek, amelyekkel a gyógyszeriparral karöltve fejelezetettek ki az élelmiszer feldolgozók, károsak is lehetnek az egészségre, azzal a céllal hogy utána vegyél rá gyógyszert a társ gyógyszeripari vállalattól, de azt nem érti hogy ez vakcina ügyben is így lehet.
2023. dec. 20. 10:51
 12/19 anonim ***** válasza:
Mert ez Magyarországon ìgy szokàs.
jan. 22. 19:53
 13/19 anonim ***** válasza:

Amit én tapasztaltam ezen az oldalon, hogy oltásellenesek, járványtagadók írnak ki provokatív kérdéseket, minta nem bírnának belenyugodni valamibe, önigazolást keresnek. Vagy ők csak ilyen agresszív kötekedők, egyszerűen nincs jobb dolguk az életükben.

Ezzel szemben a normális többség felvett pár oltást és már nem is foglalkozna a témával, el is felejtené, ha itt az oldalon nem jönnének szembe bizonyos provokációk.

Tehát itt azt kellene látni vagy megfigyelni, hogy voltaképpen kik is keltik a feszültséget?

Kik kezdik, kik generálják a vitákat?

Kiknek lehet valami furcsa baj a fejében?

Normális?

jan. 23. 14:52
 14/19 anonim ***** válasza:
Ja feltünési viszketegségük van. Családom egyik fele is oltàs ellenes és minden egyes összejövetelkor kihansúlyozzàk hogy ők miért nem oltattàk magukat és mekkora bolond aki igen..megajd ők túlélik stb mintha valami felsőbbrendűek lennének.. Én meg csak röhögök :D
jan. 23. 15:41
 15/19 anonim ***** válasza:
Röhögj csak, nekem már jó pár oltott rokonom és ismerősöm sajnos eltávozott, hirtelen, mire véljem ha nem az oltásra? Mikor az orvosom is azt mondja hogy hát, hát, nem mondhatok semmit...
jan. 27. 21:39
 16/19 anonim ***** válasza:
#15 Csak egy kérdésem van. A parizerben tudod milyen anyagok vannak? Mégis megeszed. Jó tudom majd azt mondod nem szereted. De egyébként mindegy mert màr szinte mindegyik kaja mesterséges. Vajon miért van ennyi ràkos megbetegedés? A rokonaidat meg sajnálom nálunk mindenki él és virul pedig többszörös oltàst kaptunk.A postcovid mellékhatàsai is okozhatnak ugyanúgy halàlos kimenetelű dolgokat én meg ezt hallottam orvosoktól de óvatosan fogalmaztak mert még nincsen semmilyen kutatàs infó róla ami ezt alàtàmasztaná ugyanúgy az oltàssal.
jan. 28. 05:28
 17/19 anonim ***** válasza:
17es, igen, tudom, nem is eszem parizert, semmi olyat amiben e250 van. Igen, ezért van ennyi rákos megbetegedés, mert pont azok a cégek akik ezeket a sz4rokat kifejlesztették, pont ők csinálták át általad imádott vakcinákat. Egyebként pont a napokban hullot el két híres nagy oltáspárti virulógus, hirtelen. A pfizer féle vakcina egyik mellékhatása, a szívizomgyulladás meg a vérrögképzés...
febr. 16. 14:36
 18/19 anonim ***** válasza:
A postcovidnak is vannak ilyen tünetei amit leìrtàl. Ahogy koràbban fogalmaztam nincs kutatàs arról ami ezt alátàmasztja ,de te gondolom tudod hogy az oltàs a felelős. Lehet igen , de lehet a Covid is.
febr. 16. 14:42
 19/19 anonim ***** válasza:
febr. 19. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!