A covid oltottak illetve az oltatlanok egy része miért szapulják egymást még mindig az oltásokat illetően?
Azért még mindig vannak, akik ebben élnek.
Múltkor is csak felhoztam valami álhíres példát, rögtön belém kötött egy láthatóan konteós hajlamú t*roll.
Párszor válaszoltam vissza, majd amikor láttam, hogy reménytelen paranoid eset, le akartam zárni azzal, hogy hagyjuk, majd ő nem hagyta, majd én kifejtettem, hogy ennek semmi értelme, nagyon unalmas már a téma, én pedig nem vagyok kényszeríthető arra, hogy paranoidokkal tök felesleges vitát folytassak.
Nagyon jó ütős választ írtam, 10 perc alatt lett eltüntetve nagyjából.
"Nem vagyok oltott" ez egy állítás.
Csak nem mindegy, hogy valaki miért nem oltott.
"Nem vagyok oltott", mert félek a háttérhatalomtól, ugyanis nekem biztos értesüléseim vannak (Facebook álhírterjesztő biztosra mondta), hogy nekem ritkítani akarják az emberiségem.
De az nem úgy van, én túljárok a háttérhatalom eszén (legyen az akárki háttérhatalom) és azért se oltatom magam. Be.
Inkább belepusztulok, légszomjtól haldokolva fogok szenvedni a vírusfertőzés miatt, mint Kóbor János.
Mert én akkora menő csákó vagyok, mint Kóbor János.
Kérem törölni gyakori kérdés!
7.
Értelmes válasz az lett volna, hogy írsz valamit, miért nem vagy oltott?
Tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy nem mindenki kaphat oltást stb., nem akarom részletezni (unalmas már).
De ne is írj értelmeset semmit, csak kötekedj, máris elárultál magadról ezt-azt.
Ha jól megnézed, én nem rajtad gúnyolódtam, az csak egy példa volt. Miért is vetted magadra? Nem kell válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!