Mit gondoltok utólsg az oltatlanokról ?
Hogy mit gondolok saját magamról? :D
Örülök, hogy nem dőltem be ennek a kísérleti szarságnak, és sokkal jobban bíztam a saját immunrendszeremben és magamban, mivel mindent megteszek saját testi és lelki egészségemért. Beteg se voltam, mellékhatások se gyötörnek, mint az oltottakat.
A kérdésről pedig az a véleményem, hogy szánalmas provokáció, hogy még mindig egyesek ezen az egybites uszítós szinten tartanak.
Jelentem is.
Semmi különset. Ez volt akkor a legolcsóbb módja annak, hogy egyesek különlegesnek, az átlagnál okosabbnak mutassák magukat.
"sokkal jobban bíztam a saját immunrendszeremben és magamban"
. Ha bíztál volna az immunrendszeredben, akkor abban is bíztál volna, hogy az oltással megtanulja az immunrendszered, hogyan reagáljon a fertőzésre.
Minek engedjek magamba egy kísérleti fázisban lévő valamit, amiről már utólag kiderült, hogy rengeteg mellékhatása van és sok kárt okozott?
Azért van az immunrendszer, hogy képes legyen leküzdeni a kórokózokat, vírusokat. Nem kell mindig mindenre az oltással takarózni. Az immunrendszer egy igen jól működő szerv, ami képes leküzdeni és megbírkózni a betegségekkel. De akinek nulla az immunrendszere, annak nincs is védekezőrendszere. Akinek erős, az megbírkózik az ilyenekkel.
Semmit. Mindenkinek szìve joga eldönteni, hogy oltat, vagy sem. Én nem szólok bele.
Az viszont elszomorító, ahogy a közösségi oldalakon egyik tábor a másikat kb. elmebetegként kezeli a döntése miatt.
#4: ha jó az immunrendszered, a mellékhatásoktól sem kell tartanod.
Másrészt az immunrendszer nagyrészt tanulás útján működik. A Te nagyra tartott immunrendszered úgy képes "leküzdeni a kórokózokat, vírusokat", hogy ezt megtanulta, az oltás meg egy biztonságosabb lehetőség erre a tanulásra.
Akinek nulla az immunrendszere, az nem is kap legyengített vírust oltásként.
Hagyjuk. Influenza ellen is állandóan oltatni akarják az embereket..és? Életemben nem voltam influenzás és az oltást se kértem sose és nem is fogom. Nem mindenre a megoldás az oltás. Sokszor a természetes immunitás jobb.
Örülök,hogy nem olttattam. 2020 decemberben átestem a covidon. Olyan magas lett az ellenanyagszintem,hogy azóta se kaptam el!
Húgom és sógorom egészségügyisek 4 Pfizer oltással 5-6 havonta covidosok!!
Ennyit erről...
Sok ismerősöm van,aki beteg lett az oltástól.
Hálát adok az Úrnak,hogy nem lettem beoltva. Mert azt már ki nem veszi senki!
Hogy makacs konteósok és a konteójukat csak fröcsögve tudják előadni.
A bizonyítékok a konteóikra, hogy a 3. utcában is meghalt a Józsi bácsi 3 hónappal azután, hogy kapott covid-oltást.
Matekból maximum 2-esek, biológiából karó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!