A koronavírus elleni oltás mellékhatásai azért jelentkezhettek oltatlanoknál mert önterjedő oltás volt?
A National Geographic írt arról, hogy önterjedő vakcinákat fejlesztenek. ezeknek az a lényege, hogy képesek átterjedni oltottról beoltatlanra.

Te jó ég. Komolyan, ennyire hülyének nézik ma már az embereket? Mennyire szánalmas.
Ez most olyan, hogy egyes kövérek azt szokták mondani, hogy ők attól is híznak, amit a másik megeszik. :D
Egy oltás nem lehet önterjedő. De látom, a túlnépesedés ellen már mindent ki akarnak fejleszteni.
1.
A linket nem sikerült elolvasni gondolom!
Még be is másolatam a szöveget, ne kelljen megnyitnod, de analfabétákkal nem lehet mit csinálni!

Drágaság, de sikerült elolvasnom. És továbbra is baromságnak tartom. Hányszor is vagy oltott 3 vagy 5-ször? Neked hiába mondanám el, úgyse hinnéd el, hogy mi folyik itt valójában... tudom, tudom, most jön a szokásos konteózós szöveg.. :D
És csak hogy tudd, nálam SEMMILYEN hatás nem jelentkezett, pedig munkahelyemen 15-ből 12-en oltottak többszörösen is. Otthon nálunk senki és mindenki egészséges.
3.
Pont hogy nem oltattam. A fizer oldalán is rajta van hogy már rég kikísérleteztés az önterjedő cuccot ennek több fokozata van van olyan ami kizárólag hosszabb távú, szoros kapcsolattal terjed!
Szerintem ezt keverhettêk a löttyükbe.

A Fairtrade márka is az övék. Nagyon sok Lidl-ös kakaós terméken láthatod a jelet.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!