Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha a covid oltás után lettek...

Ha a covid oltás után lettek különböző problémáim, az már úgy marad, vagy elmúlhat egyszer?

Figyelt kérdés
2023. dec. 14. 17:40
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a legnagyobb problémám. Hanem a hormongondjaim, meg az allergiák. Lassan semmit nem tudok már enni, amit szeretek, mert mindenre allergiás lettem. A kérdésre tudsz válaszolni amúgy? Elmúlhat-e e valaha, vagy már így marad örökre? 2021-ben kaptam oltást.
2023. dec. 15. 15:43
 12/18 anonim ***** válasza:
18%
Nem tudok válaszolni mert nekem csak pozitív tapasztalataim vannak mióta megkaptam a 3 oltást.
2023. dec. 15. 15:47
 13/18 anonim ***** válasza:
63%
Az injekciók L Pasteur intézet kiadványa alapjan magas fémtartalmat tartositószereket himlő aids töredéket 4 védett szabadalmi összetevőt tartalmaznak ( utobbi titkositott ) . Furcsa hogy a mezei astrazenecca inhaláló tájékoztatóján 25 enyhe 4 súlyos mellekhatás olvasható, a injekciók öszetételéről az orvos nem ad ismertetőt és annak csak jó tulajdonságai lehetnek mellékhatás tagadva . Keress csoportokat amin a vérfrissites vérhigitas tüskefehérje termelődes kiiktatasa emlitett prof Bardocz Zsuzsa Horkovics Kováts János oldalain előadásain .
2023. dec. 15. 17:38
 14/18 anonim ***** válasza:
73%
Klinika orvos kórhaz tagadja , nem ismeri el a jelenséget , ők adták be de nem ott van megoldas ahol megmérgeznek .
2023. dec. 15. 17:39
 15/18 anonim ***** válasza:
19%
Nekem is kihullott az összes hajam, de még a 90-es években.
2023. dec. 16. 20:24
 16/18 anonim ***** válasza:
16%
Nekem ettől a sok oltásellenes kamubaromságtól hullott ki a hajam. De már jobban vagyok.
2023. dec. 17. 10:08
 17/18 anonim ***** válasza:
Múltkor megkérdeztem egy dokit hogy oltás óta rosszabb e az emberek általános egészségügyi állapota illetve több e a szívbeteg meg a rákos ember, azt mondta hogy: "...hát hivatalosan azt kell mondanom hogy nem, ehem..."
2023. dec. 19. 13:43
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

17.

Nem az oltástól, hanem a 2 éves maszkolós bezárástól. Nem volt meg a szokásos víruscsere, exért most behozza a természet a lemaradást.

2023. dec. 19. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!