47 évesen még nem késő nembináris identitásúnak vallanom magam?
Azért van egy jelentős különbség a nembináris meg a transz között, ez pedig épp az a lényegi része, hogy a nembináris alapvetően nem érzi úgy, hogy neki a biológiai nemén változtatnia kell...
Tehát először is tisztázni kéne magadban, hogy te hogy is látod ezeket a dolgokat, mert ez a kettő nem igazán mosható össze.
Én pl gendersemlegesnek szoktam magam mondani, ha megkérdezik, amúgy meg nem érdekel. Én pont azt vallom, hogy élhesse mindenki úgy az életét, ahogy akarja, ne korlátozza semmiben a neme, csak azért, mert a társadalom jelenleg ilyen vagy olyan skatulyába teszi az adott nemet.
Nem véletlen vették ki a politikából.
Szerintem azt se tudod mi a kérésed !
Szia!
Őszíntén nem értem miért lennél nembináris, csak azért, mert gyengédebb természetű férfi vagy. Vannak masculin természetű nők és feminin férfiak. Attól még nők és férfiak, szerintem ez rendben van így.
Nagyon borult világban élünk, hogy egyáltalán eszébe jut valakinek ilyen.
Nem értek egyet ennek a procedúrának a szükségességével, jó vagy úgy, ahogy vagy. Neked kell elfogadnod magad, ne várd azt, hogy mi megmondjuk ki vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!