Mit jelent az, hogy nembináris? Mije van neki, ami se egy férfinek, se egy nőnek nincsen?
Pride alkalmából politika rovat..
Szóval a nembinárisok azt mondják, hogy van a férfi-nő spektrum, amin mint tudjuk, végtelen számú gender identitás helyezkedik el.
A nembináris azonban ezen a spektrumon kívül helyezi el magát.
Kérdésem az, hogy mi van konkrétan ezen spektrumon kívül, ami se férfire, se nőre nem jellemző, se azok köztes átmeneteire?
Pl. van ott egy harmadik, nembináris nemi szerv? Más ütemben ver a szívük? Van olyan belső tulajdonságuk, amik se férfire, se nőre nem jellemzőek? Mi tesz nembinárissá valakit azon kívül, hogy így nevezi meg magát?
1: ebből még mindig nem derül ki, hogy mije van egy nembinárisnak, ami senki másnak nincs.
2: igazából lehet akkor jegesmedve identitásom is, és azt is el kell fogadnia a társadalomnak, értem.
Ezeknek a férfi és a női lét olyan mint valami gyerekműsorból szedett karikatúra.
Ha nő vagy, akkor egy kedves, törődő, szubmissziv, feminin valaki vagy, ha pedig férfi vagy, akkor erőt sugárzó tekintélyes, logikus,maszkulin valaki vagy.
A nembinárisok pedig nyilván nem tudnak 100%ig azonosulni egyikkel sem, hiszen a való élet nem is így működik, szóval kitalálták, hogy "oh én csak valami más lehetek!!"
A kedvencem, hogy "én nem érzem magam nőnek/férfinak, és EMBERNEK érzem magam!" üdv a klubban, haver😅
A nembinaritás nem azt jelenti, hogy olyanja van, ami másnak nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!