Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit jelent az, hogy nembináris...

Mit jelent az, hogy nembináris? Mije van neki, ami se egy férfinek, se egy nőnek nincsen?

Figyelt kérdés

Pride alkalmából politika rovat..

Szóval a nembinárisok azt mondják, hogy van a férfi-nő spektrum, amin mint tudjuk, végtelen számú gender identitás helyezkedik el.

A nembináris azonban ezen a spektrumon kívül helyezi el magát.

Kérdésem az, hogy mi van konkrétan ezen spektrumon kívül, ami se férfire, se nőre nem jellemző, se azok köztes átmeneteire?

Pl. van ott egy harmadik, nembináris nemi szerv? Más ütemben ver a szívük? Van olyan belső tulajdonságuk, amik se férfire, se nőre nem jellemzőek? Mi tesz nembinárissá valakit azon kívül, hogy így nevezi meg magát?

2023. júl. 16. 14:05
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
95%
#20 leírtam. Értelmezd
2023. júl. 16. 15:53
 22/60 A kérdező kommentje:
21: semmi konkrétumot nem neveztél meg. Csak ki akarsz térni a válasz elől azzal, hogy engem próbálsz beállítani hülyének.
2023. júl. 16. 15:58
 23/60 anonim ***** válasza:
96%
mert nem kell megneveznem. Ez a lényege nem bináris logikának. Az tudod milyen? Vagy ez vagy az. Nincs köztes. Ebben az esetben minden viselkedést egy nemnek tulajdonít. A nem bináris, meg nem cimkézi ezeket, és így működik.
2023. júl. 16. 16:15
 24/60 A kérdező kommentje:
Jó, hát semmit nem tudtam meg, viszont mégis megtudtam valamit. Azt, hogy nyilvánvalóan futóbolondok vagytok.
2023. júl. 16. 17:26
 25/60 anonim ***** válasza:
96%

"de a komplett nemi identitás dolog elméletileg arról szól, hogy senki nem azonosítja magát teljesen férfiként vagy nőként, aki ezt a baromságot elfogadja, hanem ad magának valami nevet."

Ez nem igaz, a nemi identitásod megegyezhet a biológiai nemeddel, sőt, a többségnek meg is egyezik. Nemi identitása mindenkinek van.

2023. júl. 16. 17:53
 26/60 anonim ***** válasza:
93%

"Ezzel pedig máris a köztes skálán van, tehát semmiképpen nem nevezhető annak, hogy ne tudna azonosulni egyik nemmel sem."

Ha egyszer köztes, akkor nyilván nem tud teljes mértékben azonosulni egyik nemmel sem. De ezt leírtuk már többen is, én nem tudom mi olyan nehezen érthető ezen.

"Nagyon szeretnék már konkrétumokat hallani..."

Én írtam példákat is, konkrétumokat is, aztán mint ha fel sem fognád mit írunk. Írtam konkrétumot, olvasd vissza a válaszokat és értelmezd őket.

"ami se egy férfinak, se egy nőnek, se azok átmeneteinek nincsen?"

A nembináris személynek olyan jellemzői vannak, mint egy férfinak, vagy egy nőnek, mint ahogy azt már korábban leírtuk. Ez nem egy külön nem, vagy harmadik típus, hiába írod le már ötödször annak ellenére, hogy elmagyaráztuk mit jelent. Még a szexualitással is párhuzamba állítottam, és példákon keresztül szemléltettem az elképzelést mögötte, de az ég világon semmit nem értettél meg. Ez már nem a mi problémánk, olvasd át újra a válaszokat és próbáld őket értelmezni.

2023. júl. 16. 17:58
 27/60 anonim ***** válasza:
96%

"engem próbálsz beállítani hülyének."

"nyilvánvalóan futóbolondok vagytok."

Tök jó hogy miután példákkal, magyarázatokkal megpróbáltunk válaszolni a kérdésedre és reagáltunk a közben felvetődött problémáidra is, még azt állítod hogy mi nézünk hülyének, majd a következő válaszodban helyből le is bolondozod a válaszadókat :D

Ez aztán az intelligencia, gratulálok...

2023. júl. 16. 18:05
 28/60 anonim ***** válasza:
100%

A nembináris az egy gyüjtőfogalom.

Mindazokat jelenti, ami nem 2-es számrendszer.

Pl. decimális, hexadecimális stb.

2023. júl. 17. 17:09
 29/60 anonim ***** válasza:
22%
Amúgy ne keress logikát a gender-ideológiában. Ostoba mindenki, aki abban hisz.
2023. júl. 17. 17:10
 30/60 anonim ***** válasza:
96%
#29 ha nem érted, az oké, de így kimondani és büszkének lenni rá kicsot erős...
2023. júl. 18. 11:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!