Mit jelent az, hogy "nem-bináris"? Mi van konkrétan a férfi és nőn kívül?
Azt még valahol értem, hogy a genderisták szerint a férfi és nő között végtelen sok átmenet van, aminek előszeretettel adnak ugyancsak végtelen számú nevet.
De azt valaki elmagyarázná, hogy aki se a férfi, se a nő halmazba nem sorolja magát, sőt ezek átmenetét sem tudja magáénak, az tulajdonképpen hol helyezkedik el térben és időben?
Mi van konkrétan a férfi és nő kategóriákon és az ezek közti átmeneteken kívül? Értem, hogy a nembinaritás van ott, de ez konkrétan, a gyakorlatban mit jelent, mi ő?
Ne magyaráztátok meg.
Értem, hogy a nembináris egyik nemhez tartozónak sem érzi magát.
De ez olyan, minhogy én kijelentem, hogy nem vagyok ember, se nem állat. Akkor mi vagyok? Mi van konkrétan ezeken a besorolásokon kívül? Nevezzetek már meg egyetlen dolgot, ami a nembináris embernek van, a férfiaknak és nőknk meg nincs. (Az elmebetegségen kívül.)
Úgy születsz, hogy vaginád van, de közben XY kromoszómákkal.
vagy
Úgy születsz, hogy pöcsöd van, de közben méhed is.
9: magyarul van benned férfiből és nőből is.
A nembináris viszont ezeken kívül állónak mondja magát. Akkor ő konkrétan mi? És én mi vagyok, ha se nem embernek, se nem állatnak nem vallom magam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!