Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most honnan jött ez az elmebet...

Most honnan jött ez az elmebetegség, hogy visszaállítják a sorkatonaságot? Egyesek ennyire nem tudják értelmezni a jogszabályt? Hol van erről szó konkrétan?

Figyelt kérdés
2022. okt. 31. 20:28
1 2
 1/15 árokpart ***** válasza:
89%
Valaki elkezdte szerintem trollkodásból és továbbterjedt itt a fórumon.
2022. okt. 31. 20:29
 2/15 anonim ***** válasza:
89%
Szokásos trollkodás.
2022. okt. 31. 20:32
 3/15 anonim ***** válasza:
89%
Bevallom, én voltam az, aki feltett ezzel kapcsolatban itt néhány trollkodó kérdést, de nem tőlem indult.
2022. okt. 31. 20:36
 4/15 anonim ***** válasza:
17%
Már ismerjük a retkes fideszedet öcsike, ennyi. Egyél még krumplit.
2022. okt. 31. 20:42
 5/15 anonim ***** válasza:
90%
#4 Már elfogyott.. :(
2022. okt. 31. 20:45
 6/15 anonim ***** válasza:
88%
Igazából remek trollkodás volt, mert a retardjobberek meg nem tagaadták, hanem hangosan támogatták is ezt a baromságot.
2022. okt. 31. 21:24
 7/15 anonim ***** válasza:
91%
Nem csak ez van, bár ez valóban elterjedt nagyon, amúgy mostanában megjelent itt egy másik hóbort az atombomba tagadása is, már több helyen láttam leírva, hogy ez csak kitaláció, amit Hirosimára ledobtak nem okozott semmilyen kárt stb. Szóval érdekes dolgok terjengenek itt az biztos.
2022. okt. 31. 21:34
 8/15 anonim ***** válasza:
79%
van aki elkezdte trollkodásból ez olyan mint anno a zeppelines meg a romániás kérdések. eltart pár hétig majd
2022. okt. 31. 21:38
 9/15 anonim ***** válasza:
54%
Kérdező, ismered a mondást: Egy bolond százat csinál.
2022. okt. 31. 22:24
 10/15 árokpart ***** válasza:
73%
Ettől függetlenül az a nagy helyzet, hogy azért egyáltalán nem vagyok nyugodt annak tekintetében, hogy ha lemegy a Mindenszentek és a Halottak napja, utána katonai kérdésekben mit fog hozni utána a kormány "Mikulása" és ezzel nem akartam ünneprontó lenni, csak már olyan az ember ha egy darázs megcsípi, akkor már a légytől is fél. Két éve is pont ilyenkor mi volt a COVID-nál. November 5-én szépen bejelentették a korlátozásokat. Most COVID abban a formában nincsen, viszont azért had ne legyek nyugodt annak tekintetében, hogy az új honvédelmi jogszabályok ma éjféltől lépnek hatályba. Ha semmi nem fog történni, akkor utána kinevetem ezért magamat, hogy ezt leírtam, ha történik akkor viszont sírhatunk, hogy a hétfő volt az utolsó nap, hogy tehettünk volna valamit ellene, csak ugye nem tettünk, emrt úgymond az emberek mit szólnak ha Mindenszentek előtt úgymond "tüncikézünk". Meglátjuk melyik lapot húzzuk.
2022. okt. 31. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!