Borzasztóan fáj a hasam és betegnek érzem magam, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már reggel is éreztem, hogy nem vagyok jól és nagyon fáj a hasam de vettem be fájdalomcsillapítót és valamit enyhült. Most azonban már egy néhány órája veszettül fáj és összeszorított fogakkal fekszem most is az ágyon és úgy írom a kérdést. Nem hat semmilyen gyógyszer. Hányingerem is volt ma egész nap meg már hánytam is kétszer. úgy érzem, hogy ahogy feszül a hasam úgy erősödik a hányinger érzet is. Próbáltam nyomogatni a hasam de hiába nyomogattam nem éreztem fájdalmat nyomásra. Talán egy picit a gyomromnál de inkább belülről feszít nagyon. Furcsa.
Megmértem a vérnyomásom ami 185/100 volt és 120as a pulzusom de nekem alapból magas vérnyomás van amit háziorvos próbál kezelni de nem nagyon sikerül kontroll alatt tartani.
2023. okt. 6. 23:39
21/21 anonim válasza:
Én is örülök, hogy jobban vagy. Remélem vigyázol magadra, és az egészséges életmódot választod. Nagyon fiatal vagy még ennyi problémához, de kitartást és minden jót kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!