Borzasztóan fáj a hasam és betegnek érzem magam, mit tegyek?
Már reggel is éreztem, hogy nem vagyok jól és nagyon fáj a hasam de vettem be fájdalomcsillapítót és valamit enyhült. Most azonban már egy néhány órája veszettül fáj és összeszorított fogakkal fekszem most is az ágyon és úgy írom a kérdést. Nem hat semmilyen gyógyszer. Hányingerem is volt ma egész nap meg már hánytam is kétszer. úgy érzem, hogy ahogy feszül a hasam úgy erősödik a hányinger érzet is. Próbáltam nyomogatni a hasam de hiába nyomogattam nem éreztem fájdalmat nyomásra. Talán egy picit a gyomromnál de inkább belülről feszít nagyon. Furcsa.
Megmértem a vérnyomásom ami 185/100 volt és 120as a pulzusom de nekem alapból magas vérnyomás van amit háziorvos próbál kezelni de nem nagyon sikerül kontroll alatt tartani.
Hasi fajdalom, hanyas - a tobbi tunettel egyutt vakbel gyulladas is lehet.
Ez nem "mentot hivok hasfajasra"
Ez "mentot hivok mert meg csak 27 eves vagyok es eletben akarok maradni".
Remelem, mar orvosok kozott vagy azota.
Sziasztok.
Még aznap éjjel bementem az sbo-ra (ügyeletre mentem elsőnek de ott mentőt hívtak) ahol kiderült, hogy mezenteriális (asszem így kell leírni) infarktusom volt.
Megoperáltak aztán utána kórházban kezeltek tovább.
Már itthon vagyok. Köszi mindenkinek aki arra ösztönzött, hogy menjek orvoshoz. Azt mondták, hogy ha reggelig várok akkor már lehet késő lett volna.
"Biztos van jobb dolguk is mint éjjel hasfájás miatt hívni őket. Emiatt nem akarom zaklatni őket."
A vakbélgyulladás esetén is a hasad fáj, csak speciel meg tudsz miatta halni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!