Nagyon fáj a derekam alig bírok reggel felkelni hajolni semennyire se gyógyszert szedek viszont hatni nem hat semmit de így a mindennapjaim borzasztóak Vki volt már ilyen?
Köpölykezelèsen gondolkoztam és ilyen derekmerevitő mennyire lenne jó? Illetve aki volt már köpölykezelèsen volt legyen szíves írja le a tapasztalatát mer nagyon félek elmenni mer attól félek hogy fel se tudok kelni az asztalról.
Köszönöm szépen
Amíg nem jutsz el orvoshoz.
Tigris tapasz:
Persze csak akkor, ha nem túl érzékeny a bőröd a kámforra, mentolra, szegfűszeg olajra, borsmentára.
A zacskó 4 vastag tapaszt tartalmaz, amit hosszában félbe lehet vágni, és akkor egy-egy fél tapaszt felhasználhatsz a derekad két oldalára. Ha elég csak egy fél középre, akkor 8 alkalommal tudod felhasználni. Éjszakára ne hagyd fenn, mert irritálhatja a bőrt. Emiatt maximum 2x ragaszd ugyanoda a csíkokat. Éjjelre csak akkor használhatod, ha este kezded el a kezelést, viszont akkor nappalra nem tudsz feltenni újat. Egy tapasz kibírja csere nélkül a nappalt. Ha netán leizzadod, tapaszd vissza, akár úgyis, hogy feljebb-lejjebb tapasztod. Ha már nem ragad (de ez nem valószínű), akkor cseréld.
Ez a fajta krém is nagyon sokat segített:
Mellette szedhetsz kapszulát (gyógynövényes):
Egy értékelő ezt írta a zöld kagylós kapszuláról:
"★★★★★5/5 csillag. Orsika · 6 hónapja
Csodaszer
3 hete kezdtem el használni a kapszulát. A bal térdhajlatom évek óta fáj, vannak/voltak/olyan napok,amikor még a lépcsőn való közlekedés is nagy fájdalommal járt. Már 2 hét után éreztem a hatást, és egyre jobb a helyzet. Egyszerűen hihetetlen hogy a fájdalom amivel azt hittem, meg kell tanulnom együtt élni, egy ilyen kapszula hatására elmúlhat. Még csak 3 hete szedem, és biztos vagyok benne hogy a kúra végére teljesen elmúlik a panaszom."
Nyilván nem három nap-egy hét alatt hat.
Én ezt szedtem eddig:
Ezt is ki akarom próbálni az előző helyett, mivel ebben is van kurkuma:
Az elsőben csak a sima zöld kagyló van, és zselatin.
Amit eddig szedtem, abban Kurkuma őrlemény, citrus bioflavonoid, kollagén (II. típusú), hyaluronsav, zselatin van.
A kurkumás zöld kagyló kapszulában pedig: kurkuma kivonat (Curcuma longa), zöldajkú kagyló koncentrátum (Perna canaliculus), zselatin, kondroitin-szulfát, csüdfű gyökér kivonat (Astragalus membranaceus).
(Bevallom, ez utóbbiban a híres csüdfű kivonat az, ami vonz, hogy kipróbáljam. A Kurkuma kenőcsben, kapszulában is nagyon hatásos. Esetleg még teában lehet kipróbálni. Gyömbéres-kurkumás tea pedig a megfázásokra is hatásos.)
Ízületi gyulladásra:
Itt vannak házilag elkészíthető receptek is:
És igen, a derék támasztó, tépőzáras fűző sokat tud segíteni.
Köpölyözésről nem tudok nyilatkozni.
Remélem, találtál a tippjeim között valami hasznosat is.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!