Miért van az hogy elfejtek dolgokat?Mi oka lehet ennek?
Figyelt kérdés
Elég fiatal vagyok még de az utóbbi időben elég sok mindent elfejtek.Alap dolgokat is pl nevem vagy ilyenek múltkor elkellett gondolkoznom hogy milyen évet írunk mert nem tudtam.A tanulás nehezebben megy így mert elfejtem azt is amit tanultam.Kezd idegesítő lenni ez számomra.Mi okozhatja ezt?2023. szept. 28. 02:30
1/2 anonim válasza:
Ha már a neved is elfelejted, akkor a háziorvostól kérj Neurológiára beutalót, mert ennek komoly oka/háttere is lehet.
2/2 anonim válasza:
Lehet többet kéne aludni. Feltételezem sokáig vagy fent nap mint nap,ez bizony nagyban befolyásolja a koncentrációs képességet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!