Ezeket a dolgokat okozhatja a mitrális prolapsus?
Rendszeres magas pulzus, szorongás, minimális kardiós terhelés esetén is hányinger, mellkasi fájdalom. Alkoholtól nagyon magas pulzus, alvás közben szintén (180), szájszárazság, koncentrációs zavar, nyomás érzés a fejben.
Anno pár éve a karidológus ezt állapította meg, de mondta, hogy nagyon enyhe úgyhogy pánikra semmi ok, csak mozogjak többet és igyak kevesebb kávét. A több mozgás (kevésbé megterhelő) nagyon jót tesz valóban, viszont a fentieket koffein nélkül is érzem, azzal meg persze még sokkal rosszabb. Energiaitalt nem iszok, csak kávét de szinte rögtön szorít a mellkasom. Okosorát ami mér mindenfélét már inkább nem is használok mert csak felidegesít (már ha pontos egyáltalán). Ha nagyon meleg van egy évbe egyszer megiszok egy energiaitalt, de olyankor is csak azért mert olyan szinten belassulok valamitől, hogy szédülök meg úgy mozgok mint egy zombi.
Nekem is volt alvás közbe 180 , 190 is,de én akkor iszonyúan stresszeltem , extrém alacsony nem szokott lenni ?
Szerintem nem mitrakis prollapsus
Van Mitralis prolapsus -om és rohadt alacsony a vérnyomásom amúgy.
Tartós stressz és szorongás nekem nagyon ront a helyzeten. Tavaly annyira kicsi volt a prolapsus, hogy észre se lehetett venni. Idén viszont mondták hogy látják szépen...
Sport és ennyi.
Viszont tüneteket okoz, és nem tudom a szorongás -e vagy a prolapsus, de állandó szívverés érzésem van, ami miatt bestresszelek.. ördögi kör.
A háziorvos azt mondta, fél év múlva menjek vissza kardiológushoz... Hétfőn labor, mert egy hónapja magasabb volt a kálium szintem.
Annyira kikészít az állapot hogy enni is alig tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!