Mitralis Prolapsus kinél milyen tüneteket okoz? Társul-e mellé egyéb betegség?
Nálam nemrég állapították meg, az enyhe fokú szívbillentyű eltérést, de mondta a doki, hogy nem lát semmi elváltozást, teljesen egészséges vagyok, csak a pulzusom magas. Terheléses EKG-n hamar elfáradtam, mondta, hogy többet kellene sportolni, hogy fittebb legyek.
Tompán feszülő mellkasi fájdalmakkal mentem el, ami néha késszúrás szerű, meg kattanást is érzek, meg sokszor inkább olyan mintha a levegő be lenne szorulva a mellkasomban, a hasam sokszor lüktet, ahogy ver a főverőér.
Mivel teljesen rendben van minden, gondoltam tovább vizsgálatatom magam, hátha valami gerinc eredetű a dolog.
De megakadt a szemem ezen és végig olvasva, mindenkinél más tünetek jelentkeznek, vagy nincsenek.
Mielőtt dokihoz mentem sokat olvastam a marfan szindrómáról, nem szeretem magam internetről diagnosztizálni, de már megint arra bukkantam, hogy ezt a rendellenességet is okozhatja ez a szindróma. Ráadásul külső jegyekben is passzolna. (Hosszú, kéz, láb, lábujjak, vékony csukló, laza izmok stb.)
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!