Miért nem tudok bonyolultabb/összetettebb dolgokat elvégezni?
Hello mindenki
Eddig is tudtam hogy valami nem oké velem de a mai nap után biztosan. Ma voltam másodjára vezetni (rutin pályán) és úgy érzem nekem ez nem megy hogy egyszerre minden végtagommal összehangoltan más-más dolgot kell végrehajtani mindeközben körültekintően.
Olyan mintha gyenge lenne a felfogásom vagy nem tudom
Nagyon elakarom hitetni magammal hogy ez valami agyi “betegség” mert úgy lenne mire hivatkoznom hogy miért nem mennek bizonyos dolgok.
Magamról tudom hogy egy szerencsétlen nyomorult vagyok aki csak szimplán mindenben balfz de most jó lenne hogyha kiderülne hogy az agyammal van valami gond.
Szoval lehet ez valami agyi cucc és ha igen mi a megnevezése?
Vagy csak szimplán én vagyok a baj?
Válaszokat előre is köszönöm!
Hidd el mindenkivel ugyanez a helyzet mikor tanul vezetni. Sőt, hónapok kellenek még hozzá hogy meglegyen a gyakorlat, biztonságos vezetés meg egy év. Nem azt mondom hogy addig közveszélyes a vezető, hanem addig egyszerűen jobban kell figyelni, nincsenek meg az automatikus mozgások, stb. Aki már jópár hónapja vezet annak már néha felsem tűnnek ezek a háttérprocedúrák.
Az elején mindenki ilyen a rutinpályán, ne aggódj. Gyakorlat teszi a mestert.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!