Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Vérvétel előtt hány nappal...

Vérvétel előtt hány nappal hagyjam el ezeket a dolgokat az étrendemből?

Figyelt kérdés
Szóval én kondizok, ezért fogyasztok elég sokmindent. Kreatin monohydrátot, tejsavó fehérjét, bcaa aminot, komplex vitamint, porcerősítő készítmény meg ilyesmiket. Vérvételi eredményre ezek kihatással lehetnek úgy gondolom. Főleg a kreatin szerintem. Hány nappal érdemes elkezdeni szüneteltetni ezeket a dolgokat vér vétel előtt?
2023. jan. 25. 17:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha elhagyod, akkor mi értelme a vérvételnek? Csak hamis eredményt kapsz, és nem ér semmit az egész.
2023. jan. 25. 18:07
 2/6 anonim ***** válasza:
68%

1.

Az az értelme, hogy valójában kokszol, de minimum összezabál minden hülyeséget, ezért van betojva. Persze amúgy meg mellét döngetve hirdeti, hogy ő mennyit tesz az egészségéért, mert úgynevezett "edzést" végez rendszeresen.

2023. jan. 25. 20:59
 3/6 A kérdező kommentje:

Hahahaha 🤣🤣🤣

2 es te nagyon kis vicceske vagy.

Amúgy pattanások miatt akarom a vizsgálatot. A pattanások 10 éve fennállnak nálam, viszont a fehérjét meg a kreatint meg a vitaminokat azt 2 hónapja szedem csak, és nem akarok hogy pl a kreatinra fogják rá hogy attól van, miközben nem attól van mert nemrégóta iszom. És nem akarok fals eredményeket, vagy hogy félre kezeljenek. Mert nem a kreatintól meg a fehérjétől van.

De ezek közül egyik sem kox.. megnyugodhatsz. Ezek szimpla táplálék kiegészítők.

2023. jan. 26. 07:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Függetlenül attól, mióta szeded ezeket, ha a vérvétel elött kihagyod, akkor meghamisítod az eredményt, így semmi értelme az egésznek.
2023. jan. 26. 08:32
 5/6 anonim ***** válasza:

3.

Az a fals eredmény, ha 1 hétig X állapotban vagy és azt méreted ki, 51 hétig meg Y-ban, amit meg a szőnyeg alá söpörsz.

Amúgy az ilyen gyurmajanik között van jónéhány pattanásos, alighanem nem véletlenül.

2023. jan. 26. 11:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Gyurmajaniuhatsz, mert 2 hónapja edzek, 10 éve meg pattanásos vagyok. Szóval sok összefüggés nincs. Nem az elmúlt 2 hónap váltotta ki. Ezért is nem az elmúlt 2 hónap vér eredménye a lényeg. Egyébként fél éve voltam vérvételen, nagy labor volt, vizelet vizsgálat is, és minden hibátlan volt. De most elmegyek belgyógyászatra és oda frisset kérnek. A fél évest nem biztos hogy elfogadnák már, ezért csináltatok egy újat.
2023. jan. 26. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!