Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Vajon honnan rendelhetett...

Vajon honnan rendelhetett telefonon a beteg hölgy krémet?

Figyelt kérdés

Idős, 80 körüli demens hölgy rendelt magának egy csodakrémet kb. 15 ezer forint értékben. Egy ismerőse szólt a cégnek, akiktől ő is rendelni szokott (szintén beteg már), hogy hívják fel a célszemélyt, mert neki is kelleni fog.

Ezt a rendelést én szeretném lemondani, de az egyedüli amit tudok, a rendelő adatai. A rendelő sem tud semmit sem, még a krém nevét sem.

Szerintetek melyik cégeket hívjam fel, kik bizniszelnek öreg beteg nyugdíjasokkal telefonon? Nyilván benne van, hogy egy mlm ügynök parádézik, de hátha tudtok olyan céget is, akiknek van központjuk és utána tudok járni.

2023. szept. 13. 12:13
1 2 3 4 5 6
 41/51 qborka ***** válasza:
0%

Miért nem tagadtad meg az átvételt?

Már ha találkoztál a kézbesítővel?

2023. szept. 21. 10:57
 42/51 A kérdező kommentje:
41: mégis miből gondolod hogy nem tagadtam meg? Leírtam hogy ezt fogom tenni.
2023. szept. 21. 14:04
 43/51 qborka ***** válasza:
21%

Nem olvastam vissza az egészet.

Csak az utolsót,hogy megérkezett 🙂

Semmi rosszindulat nem volt a kérdesemben.

2023. szept. 21. 15:08
 44/51 anonim ***** válasza:
20%

Normális országban az ilyen felelőtlen, meggondolatlan, megbízhatatlan, inkorrekt, más vagyonával játszadozó emberek (és lakcímek) feketelistára kerülnek, s soha többé nem tudnak online/webáruházból stb. rendelni.

Nagyon bízom abban, hogy nálunk is hamarosan létrehozásra kerül egy ilyen adatbázis, hisz az ilyen szélhámosokat ki kell szűrni!

2023. szept. 21. 15:44
 45/51 qborka ***** válasza:
62%

44/44 te valamin nagyon besérülhettél, sajnálom.

Ha jól emlékszem ,van olyan webáruház is,ahol a visszaküldés is ingyenes, nem csak a kiszállítás.

2023. szept. 21. 16:43
 46/51 A kérdező kommentje:

41: bocs, csak olyanokat irtak már itt előtte, hogy annak vettem.

44: te egy beteg elme vagy, és rossz belegondolni hogy ilyenek élnek közöttünk, mint te.

2023. szept. 21. 18:07
 47/51 anonim ***** válasza:
13%

Megértem, hogy fikázzátok a 44-est, ám ez nem őt minősíti, hanem titeket, ugyanis fordítva ültök a lovon.

Én is fikáznám őt, ha én is fordítva ülnék a lovon.

Csak nálam a hátrafelé menet nem opció.

2023. szept. 21. 19:30
 48/51 anonim ***** válasza:
62%
47: mintha nem te lennél :D van három ilyen béka s*gge alá értékelt profilod, és azzal pontozod fel a beteg válaszaidat.
2023. szept. 21. 20:10
 49/51 anonim ***** válasza:
29%

44-es, jelenleg is van egy rakás ilyen "rendeltem, de meggondoltam magam" kérdés, alatta tucatnyi "ne vedd át" válasszal, miért nem ott hepciáskodsz? Itt egy beteg idős nénit vertek át, ez egyike azoknak a jogos kivételeknek, amikor elfogadható nem átvenni a csomagot. Nem látlak a számtalan olyan kérdés alatt, ahol tényleg kárt okoz a kereskedőnek a határozatlan vevő.

OP, bocs, hogy felhoztam a kérdést, csak felidegesített a 44-es.

dec. 8. 14:26
 50/51 anonim válasza:
59%

49

Rajtad kívül itt senki más nem hepciáskodott.

dec. 8. 15:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!