Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Vajon honnan rendelhetett...

Vajon honnan rendelhetett telefonon a beteg hölgy krémet?

Figyelt kérdés

Idős, 80 körüli demens hölgy rendelt magának egy csodakrémet kb. 15 ezer forint értékben. Egy ismerőse szólt a cégnek, akiktől ő is rendelni szokott (szintén beteg már), hogy hívják fel a célszemélyt, mert neki is kelleni fog.

Ezt a rendelést én szeretném lemondani, de az egyedüli amit tudok, a rendelő adatai. A rendelő sem tud semmit sem, még a krém nevét sem.

Szerintetek melyik cégeket hívjam fel, kik bizniszelnek öreg beteg nyugdíjasokkal telefonon? Nyilván benne van, hogy egy mlm ügynök parádézik, de hátha tudtok olyan céget is, akiknek van központjuk és utána tudok járni.

2023. szept. 13. 12:13
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
17%

"olyan cégekre felesleges pazarolnod az idődet, akiknek a fő ügyfélköre a demens öregasszonyok és öregemberek gyülekezete"

Látom, az olvasás-értelmezés nem megy, de már az oviban is a demagógia volt a jeled.

"A joguk persze ugyanúgy megvan az ő lehúzásukhoz, mint a kérdezőnek a csomag nem átvételéhez"

Senki nem húz le senkit, az utóbbi eset (a megrendelt csomag nem átvétele) pedig LOPÁS.

2023. szept. 14. 14:03
 22/51 A kérdező kommentje:
Webshopos vagyok, úgyhogy ne próbáld megmagyarázni, hogy mi a lopás. Évek óta rohad rám egy csomó egyedileg legyártott termék, mert a rendelőben annyi nincs hogy a neki készült cuccot átvegye, és mégis évek óta egy darab ember nem állt ki értünk, egy darab intézkedés nincs ezeknek a visszaszorítására, csak a saját webshopos közegünkben háborgunk emiatt és szopjuk be az éves szinten százezres, vagy még nagyobb kárt. Szóval tedd magad takarékra, és védj olyan cégeket, akik megérdemlik. És tudom hogy megy a gyk pontozó rendszere: a hülyéket lepontozzák.
2023. szept. 14. 14:16
 23/51 anonim ***** válasza:
22%

"Szóval tedd magad takarékra"

Kezdd magaddal és a családtagjaiddal!

"a hülyéket lepontozzák"

Veled kellene kezdeni.

2023. szept. 14. 14:19
 24/51 anonim ***** válasza:
33%

"Évek óta rohad rám egy csomó egyedileg legyártott termék, mert a rendelőben annyi nincs hogy a neki készült cuccot átvegye"

Igen, a kókler cégek így járnak.

2023. szept. 14. 14:19
 25/51 anonim ***** válasza:
34%

@8

"felvilágosítottuk, elvittük egy orvoshoz, aki megnézte, és megmondta neki, hogy nem fog meghalni"

Az az orvos hazudott, ugyanis mindenki meg fog halni. Még az orvos is.

A tudomány jelen állása szerint senki nem él(het) örökké.

2023. szept. 14. 14:35
 26/51 A kérdező kommentje:
Igen magas szintű vitapartner vagy.
2023. szept. 14. 15:07
 27/51 qborka ***** válasza:
40%

Ha megtagadjuk egy csomag átvetelét,a futár / posta ezzel az indokkal visszaküldi a feladónak.

Ez miért lenne lopás?

Legalább Covid óta létezik az érintésmentes kézbesítés lehetősége,akár emiatt is le tudja tenni a futár,csak úgy egy csomagot,ha már fizetve van.

Az én rendelésem már ki volt fizetve,elektronikai eszközök,ott várt az ajtó előtt,zárt lépcsőházban. Nem tudom már,melyik cég volt, talán Dpd.

Korábban dolgoztam német webshop ügyfélszolgálatán,ott rendszeresen kellett ilyen csomagot köröztetnünk.

2023. szept. 14. 16:10
 28/51 anonim ***** válasza:
25%

"Ez miért lenne lopás?"

Értem, tehát a te erkölcseidbe belefér az, hogy behazudsz egy megrendelést egy cég felé, ő kölcsönadja neked a szállítás költségét (hisz kifizeti előre, arra az ígéretedre, hogy te majd utólag visszafizeted neki), s te nem veszed át a csomagot.

A hozzád hasonlóaknak azonnal küldeném a fizetési meghagyást az oda-vissza történő szállítás és csomagolás költségét behajtandó...

2023. szept. 14. 16:20
 29/51 A kérdező kommentje:
Szóval még mi vagyunk a hibásak meg a rablók, értem :D
2023. szept. 14. 17:16
 30/51 anonim ***** válasza:
26%

@30

Itt a fogyatékos --- messziről is jól láthatóan --- te vagy.

Ugyanis a 25-ös válaszban nem az én szavaimat olvashatod. Az egy idézet. TŐLED.

Tudod te, hogy az idézőjel mit jelent?

2023. szept. 14. 18:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!