Vajon honnan rendelhetett telefonon a beteg hölgy krémet?
Idős, 80 körüli demens hölgy rendelt magának egy csodakrémet kb. 15 ezer forint értékben. Egy ismerőse szólt a cégnek, akiktől ő is rendelni szokott (szintén beteg már), hogy hívják fel a célszemélyt, mert neki is kelleni fog.
Ezt a rendelést én szeretném lemondani, de az egyedüli amit tudok, a rendelő adatai. A rendelő sem tud semmit sem, még a krém nevét sem.
Szerintetek melyik cégeket hívjam fel, kik bizniszelnek öreg beteg nyugdíjasokkal telefonon? Nyilván benne van, hogy egy mlm ügynök parádézik, de hátha tudtok olyan céget is, akiknek van központjuk és utána tudok járni.
Úgy, hogy elkezdem felhívni azokat a cégeket, akikről a gyk-sok tudják hogy "egészségügyi csodaszereket" árulnak és egyáltalán nem korrektek, képesek öreg beteg embereket is lehúzni. A telefonbeszélgetés végét hallottam, és egy normális értékesítő levágta volna, hogy mi a helyzet, és nem adja el a terméket.
Elnézésedet kérem, hogy szeretném lemondani, és nem csak visszaküldöm a futárral a csomagot (amit amúgy tenni fogok, ha nem tudom meg honnan jön a termék).
"ha nem tudom meg honnan jön a termék"
Remélem az megvan, hogy az idézett eset garantált...
Sajnos rengeteg ilyen van, sosem találod meg őket...
Ismerősöm 90 éves anyukájára Zepter víztisztítót sóztak rá, amit végül be sem kötöttek (!!!), csak lerakták a dobozt a lakásban és elhúztak, mert "majd visszajönnek bekötni"... Aha, azóta is kötik... pedig az egy kicsit komolyabb árkategória.
Szinte minden telemarketinges cég ilyen sajnos :(
Miért nem a nénit ajánló ismerőst faggatod ki?
Az en nagyanyam a temetese aranak tobbszoroset tapsolta el. Minel jobban magyaraztunk, annal jobban verte el a ferje orokseget. Vegul valahogy sikerult ravenni, hogy anyamnak adja at a bankszamlaja kezeleset.
15ezer az tanulopenz. Inkabb azt probald meg kitalalni, hogyan elozheted meg a jovoben, illetve mekkora az a penz, amit korlatlanul el tudna verni.
Szerintem rengeteg ilyen cég lehet.
A hölgy krémről nekem a norvég krém ugrott be,de fogalmam nincs,hol , milyen formában forgalmazzák.
Ne vedd át a csomagot vagy ha a futár csak letette az ajtó elé, bontatlanul küldd vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!