Mitől voltam ennyire rosszul?
3 Haverommal elmentunk tegnap eggyet fuvezni…mondtak hogy jaj de nagyon durva ez a cucc… megtekertek elszivtuk,meg mindták is a nevét(bocsanat ha rosszul irom valami ilyesmit mondtak) Leemon haze ez volt a neve ..
Elszivtuk es egyszer csak azt vettem eszre hogy megalltam ,beajultam vagy nem tudom ,es amikor mozogtam nem éreztem hogy megmozdulok,léptem eggyet előre es 5 masodpercel utanna ereztem hogy én előre léptem… mut adtak ezek? Herbál volt ? Vagy csak ennyire durva volt? 10 óráig volt hatasa,szerintem panikrohamot is kaptam,féltem hogy meghalok ,sírtam is , a vérnyomásom 161 volt a pulzusom meg 136 vert a szivem mint az álatt. Valakivel volt hasonló??? Bocsanat hogy helytelenul irok de meg mindig sokkos hatasban vagyok.

Nem füveztél.
Ez valami szintetikus szar lehetett.

A marihuána hatása 3 óra max.
És egy olyan tünetet sem okoz amiket leirtál.

Az is lehet HHC volt
Nem hinném hogy herba
Az kimegy belőled 30 perc múlva...
Bővebb infó kellene, láttad a cuccot? Guba volt? Morzsi volt? Milyen volt az illata?
Lehet tényleg egy komoly indicát szívtál
Bár lehetett egy sunyi lefújt cbd virág is.. bármi..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!