Szerintetek is szörnyű az elfekvő? A minap volt "szerencsém" elmenni egy ilyen kórterembe?
borzalom volt látni,mi lesz az emberi testtel...végstádiumban lévő idős nénik ott jajongtak,volt aki félig öntudatlanul csak a plafont bámulta,mindegyik katéterezett volt.Én NEM AKAROK ILYEN SORSRA JUTNI!!!
Akkor döbbentem rá hogy véges az élet!! Hiába vagyok fiatal,egyszer én is igy fogok meghalni és ez a tudat elviselhetetlen számomra!És hogy ott,akkor megbánnak egy csomó olyan dolgot amit nem tettek meg!!De már késö! És én is ugy élek évek óta hogy csak halogatom a dolgokat,nem lépek pedig kéne! Nem tudom értitek-e?
Mindenesetre aznap este elmentem egy ereszd el a hajam buliba,amiben már rég voltam( bár majd meg süketültem) .D
! Csak hogy érezzem hogy élek!Ott,akkor nem is érdekelt volna,ha megcsalom a páromat vagy bármi mást teszek,csak az lebegett a szemem elött hogy ne igy muljon el az életem ahogy most vagyok!! (szerencsére nem volt semmi)
Azóta próbálok minden napot kiélvezni,becsülni,mert tudom hogy véges az élet. Ti hogy látjátok?
Az,szörnyű.
De keveseknek "adatik" meg így meghalni,manapság sok-sok fiatal ember (persze idősebbek is) balesetben vagy egyéb tragikus gyorsasággal bekövetkező betegségben hal meg.Tehát ugyan van esélyed így végezni,de nem valószínű.
Nem szabadna ilyet látni egyébként egy érzékeny beállítottságú embernek.Én már most rlszomorodtam...:(
és az a legijesztőbb hogy nem tudsz semmit tenni a tested tönkremenetele ellen!És szenvedsz a fájdlomtól...azok a nénik jaj
nem tudom hogy dolgozzam ezt fel
nem,nem csalom meg :D
annyira de annyira szeretem ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!