Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fűről való leszokás, hogyan...

Fűről való leszokás, hogyan tehetném egyszerűbbé a leszokást?

Figyelt kérdés
Eddig napi szinten álltam be, most elhatároztam hogy ez így nem jó nekem és szeretnék leszokni. Már 2 napja nem szívtam, az elvonási tünetek megjelentek. Alvászavar, szorongás, folyamatosan ver a víz. Hogyan tehetném ezeket a tüneteket elviselhetőbbé?

2023. aug. 3. 11:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
1-2 hét és jobb lesz.Van valami jó kontaktod?
2023. aug. 3. 12:04
 2/13 anonim ***** válasza:
23%
Olyan dologról próbálj leszokni ami káros.
2023. aug. 3. 12:07
 3/13 Kólauborkával ***** válasza:
100%

Csak azt a 2 hetet kell így túlélni, az elég szar lesz, de napról napra éberebben fogsz kelni. Szóval érezni fogod a pozitív hatását elég hamar.

Kitartást!

2023. aug. 3. 12:09
 4/13 Kólauborkával ***** válasza:
86%
Jó kontakt ide is jöhet :D
2023. aug. 3. 12:10
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem azért született meg a kérdés, hogy mi jó meg mi nem. Én tudom, hogy számomra nem jó és ezért szeretnék megválni ettől.
2023. aug. 3. 12:19
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon büszke vagyok rad, így ismeretlenül, hogy felismerted ezt!

Figyu, én azt ajánlom hogy séta. Menj a friss levegőre, fuss egyet, sportolj. Ne nyomd annyit a telefont, menj el a barataiddal, és igyál pár sört.

Tudom, hogy ezek általános dolgok, de hidd el, segíteni fognak.

A felettem szólóknak üzenem, hogy valóban nem karos, én is évekig szívtam. Viszont a lelkivilágát kivetülését felerősíti. Ezáltal kezdtem el én is szorongani cigizes közben, majd már jozanon is. Sajnos ez nem hiányzik, pedig én is imádtam a cigit. De nem mindekinek való!

2023. aug. 3. 13:42
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
én a leszokás kezdetén mindenféle egészséges étellel tömtem magam (rám is fért), ettől pedig annyira megnőtt az energiaszintem, hogy elkezdtem súlyzózni és kocogni. Nekem ezek nagyon sokat segítettek, hogy elvonják a fókuszt a kattogásról
2023. aug. 3. 14:40
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Fűről? jézus mária. Nekem a heroin volt a kemény., Nem is tudtam a fűnek van elvonása :)
2023. aug. 3. 19:12
 9/13 anonim ***** válasza:
bird ki amúgy pár hét és elmúlik
2023. aug. 3. 19:13
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat, próbálom őket megfogadni. Ma egész délután kint voltam és nagyon sokat segített. Már most jóval enyhébbek a tünetek mint a előző nap.
2023. aug. 3. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!