Létezik sör függőség?
Figyelt kérdés
2023. jan. 20. 19:04
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
36 szavazat
1/15 anonim válasza:
Létezik. Alkoholizmusnak hívják.
2/15 anonim válasza:
Miben nyilvánul meg a sörfüggőséged?
3/15 anonim válasza:
# Gondolom annyi, mint az enyém. Az ízlik, nem esik jól más. Ráadásul letáborozva a szerintem jobbaknál. :)
4/15 anonim válasza:
Igen. Alkoholistáknak hívják őket de ők nem csak sört fogyasztanak
5/15 anonim válasza:
#4. De, van olyan alkoholista, aki "csak" sörözik, kapásból kettőt is ismerek.
6/15 anonim válasza:
Igen. Pl én napi 6-8 litert ittam 2 hónapon át minden nap, és mikor abbahagytam napokon ár rosszul voltam.
8/15 anonim válasza:
#6 jó büdös lehettél. Bocsánat,hogy ezt írom,de akik sokat piálnak,olyan okádék cefreszaguk van,szájukbol is áad a húgyuk katasztrófális szagú. Fujj.
9/15 anonim válasza:
De szerencsére az epebajosok jó illatúak.
10/15 anonim válasza:
Azt nem tudom. Nyilván nekik is van szaguk,ha már így írod. Viszont ők nem azért "rohadnak"belülről,mert nem bírják ki alkohol nélkül. 🙂
Sajnos nagyon utálom a piásokat és a szagukat,amikor a bőrükböl,szájukbol jön az a bűz,szóval nálam ez még ezzel is "megfejelődik". Amikor valaki iszik és látom a nagy felpüffedt fején,hogy alkesz vagy ismerem és tudom,hogy sokat vedel,olyan gyűlölet és harag lesz bennem,hogy alá tudnék rúgni 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!