Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Létezik az, hogy a tea függővé...

Létezik az, hogy a tea függővé tesz? Mert már évek óta mást sem iszok. :S

Figyelt kérdés

2013. jan. 22. 02:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Inkább a benne lévő koffein. Tedd le egy hétre, ha nem hiányzik, akkor nem lettél függő.
2013. jan. 22. 02:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is észrevettem magamon, a szervezetem jobban követeli, mint a tiszta (?) vizet, szerintem is próbáld meg letenni egy időre, hogy mi lesz.
2013. jan. 22. 04:41
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem tesz függővé, csak finom. :)

Nyugodtan lehet amúgy inni, semmi bajod nem lesz tőle!

2013. jan. 22. 06:57
 4/8 Cisbá48 válasza:
Én is így vagyok vele másfél éve mást nem iszom csak teát.
2013. jan. 22. 07:05
 5/8 anonim ***** válasza:

Lehet(!), hogy függő vagy, de nem biztos hogy fizikálisan a koffeintól. Lehetsz mentálisan is függő. És ha egy hétig nem bírod nélküle, abból még sajnos nem derül ki, hogy melyik az igaz rád. :(

De az is lehet, hogy simán csak megszoktad, és más nem esik jól. :)

2013. jan. 22. 09:13
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem sem tesz függővé a tea.

Én is egy nap akár csinálok magamnak 2-3-kannával is teát és el is fogy nagyon gyorsan.

Szeretem, finom.

De mellette mást is iszok és van, hogy hosszú ideig nem főzök teát de van olyan is, hogy naponta többször is csinálok magamnak jó sok teát.

2013. jan. 22. 11:36
 7/8 anonim ***** válasza:

A nagy többséget nem teszi függővé, viszont vannak olyan emberek, akik hajlamosabbak a függőségre, egyesek már-már extrém módon (személyesen is ismerek ilyet), náluk okozhat a tein miatt. Viszont a függőségnek is több szintje van, még ha azt is okoz, akkor sem közelíti meg mondjuk az alkohol vagy a cigi okozta függőséget.

Egyébként addig jó, amíg a teával vagy így, mert az legalább egészséges (egy bizonyos mértékig, mint mindent ezt is túlzásba lehet vinni)

2013. jan. 23. 21:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy, mint a kávé, csak a teában több a koffein, főleg a fekete teában. A lightosabbak a zöld és a fehér tea.
2013. jan. 24. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!