Van itt olyan ember aki le tudott szokni a frontinrol? Jól jönne egy kis segítség,mert már elegem van jól jönne egy pár tanács tapasztalat.
Figyelt kérdés
#Fronton leszokás
2023. jan. 2. 13:18
1/4 anonim válasza:
Orvossal kéne mindenekelőtt konzultálni róla, hogy le akarod tenni.
Egyébként fokozatosan, apránként adagot csökkentve szabad elhagyni.
2/4 anonim válasza:
Ami sokaknak bevált az a körömreszelő mindig egy kicsit lereszelsz belőle. Ha nagyon nem bírod vannak gyógyszerek is amik segítenek az elvonási tünetek enyhítésében és ők maguk nem okoznak függőséget,de mindenképp beszélj pszichiáterrel vagy addiktológussal
3/4 anonim válasza:
Állj át rivóra és azt csökkentsd. Azt jóval könnyebb.
4/4 anonim válasza:
Nekem írhatsz privátba. Függő voltam, leszoktam.
Lassan csökkentgetve kell elhagyni sok hónap-1 év alatt.
Koffeint, alkoholt el kell hagyni, fokozzák a tüneteket. Fáradtságot, stresszt, éhséget, fázást kerülni, ezek is fokozzák.
Jobb semmit nem szedni elvonás közben. Átállni egy lassabb, nyugisabb életmódra, megtanulni relaxálni, meditálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!