Nem tudok alkohol nélkúl meglenni és ha kijozanodom akkor megbánom az egészet. Mit csináljak ?
Figyelt kérdés
Nagyon erős depressziom van,ha kijozanodom és iszonyatosan szorongok.főleg emberek közt. Mentális beteg vagyok és csak akkor érzem jol magam ,ha iszok. Ráadásul baromságokat csinálok részegen. Teljesen kifordulok magambol. Aki alkoholista az meg szokta bánni aamit csinál részegen ha kijozanodik ? Lelkiismeretfurdalásom van mindig.2023. jún. 27. 10:21
11/19 anonim válasza:
Azonn orvosi segítséget kell kérned!
13/19 anonim válasza:
Szia!
Sokan nem tudják, de pont az akohol elvonása okoz depressziót és szorongást!
Azonnal abba kell hagynod!
Ha másképpen nem megy akkor segítséggel
14/19 anonim válasza:
Én is igy vagyok, naggyonrossz.
17/19 A kérdező kommentje:
Rosszul.már munkahelyem sincs. Nem is tudom mi lesz .
2023. júl. 7. 11:06
18/19 anonim válasza:
Hogyhogy nem tudod mi lesz?
Elmondom neked mi lesz, ha nem teszel magadért:
Hajléktalan alkoholista roncsként fogsz kéregetni piára valót valahol.
Minden csak tőled függ!
Szedd össze magad és keresd fel a helyi ideggondozó addiktológiai rendelését! Időpontot kell kérni.
19/19 anonim válasza:
A megoldás benned van.
Keress egy jó orvost, hogy segítsen neked erre rájönnöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!