Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nem tudok alkohol nélkúl...

Nem tudok alkohol nélkúl meglenni és ha kijozanodom akkor megbánom az egészet. Mit csináljak ?

Figyelt kérdés
Nagyon erős depressziom van,ha kijozanodom és iszonyatosan szorongok.főleg emberek közt. Mentális beteg vagyok és csak akkor érzem jol magam ,ha iszok. Ráadásul baromságokat csinálok részegen. Teljesen kifordulok magambol. Aki alkoholista az meg szokta bánni aamit csinál részegen ha kijozanodik ? Lelkiismeretfurdalásom van mindig.
2023. jún. 27. 10:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez komoly kérdés? Leírod, hogy alkoholista vagy, mentális beteg stb. És itt keresed a megoldást? Ha ez komoly és magadtól még tényleg nem jöttél rá, segítek: Menj el elvonóra, aztán kezeltesd a szorongásod szakemberekkel. Ha ezeket nem léped meg semmi sem fog változni. Ha változtatni akarsz akkor lépj!
2023. jún. 27. 11:00
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Egy cipőben járunk :(
2023. jún. 27. 11:09
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Komoly elhatározás - Addiktológia - gyógyszerek, pszichiáter - akaraterő = SIKER!

Minden fejben dől el, a TE fejedben!

2023. jún. 27. 11:24
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Ehhez kepest orvoshoz ha mesz es a neked bevalo antidepresszanst szeded, akkor nem lesz megbanas, hanem feljossz a melybol legalabbis egy normalis letezesbe.
2023. jún. 27. 11:25
 5/19 A kérdező kommentje:

Szedek antideprenszánst. Szociális fóbiára nálam nem hat

. Nagyon szorongok a munkahelyen emberek közt.

2023. jún. 27. 11:28
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Antidepresszánsra iszol? Gratulálok!

Ha sürgősen nem hagyod abba, olyan állapotba kerülsz, hogy diliházban, rácsok mögött fogod élni a maradék pár évedet, akárhány éves vagy most.

2023. jún. 27. 11:32
 7/19 A kérdező kommentje:
De annyira elhatalmasodott rajtam a szociális szorongás meg a depresszio,hogy nem látok kiútat. Az alkohol enyhíti. Tudom nem szabadna de nincs pénzem elvonora meg pszihiáterre.
2023. jún. 27. 11:40
 8/19 anonim ***** válasza:

De az alkoholra van pénzed?

Egyébként az addiktológusok pszichiáterek és a kezelés ingyenes.

Kivéve, ha valaki privát orvoshoz megy.

2023. jún. 27. 11:55
 9/19 anonim ***** válasza:

Beszéld meg az orvosoddal.

Magadtól nem biztos hogy meg bírod oldani.

2023. jún. 27. 11:57
 10/19 anonim ***** válasza:
Ugyanígy voltam. 2,5 hét kórházi kezelés, TB alapon segített... nem gyógyszerre ittam, de volt olyan beteg is, aki igen.
2023. jún. 27. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!