Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi tévő legyek? Ti mit tennéte...

Mi tévő legyek? Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Édesanyámról van szó! Akinek a bal lába duplájára dagat, ki vörösödött és fáj neki. De már vagy két hete. És nem akar elmenni orvoshoz. Ráadásul sántít már rá. És két hete egy folytában szedi az appranax doló fájdalom csillapított. Mondtam neki hogy ki hívom az orvosi ügyeletet vagy a mentőt. De se mentőről sem orvosi ügyeletről nem akar hallani sem. És közben most is fáj neki a bal lába. És szinte minden nap, óránként panaszkodik, hogy fáj a lába. Sajnálom anyámat. De makacs, mint egy öszfér, és hallani sem akar sem orvosról, sem mentőről, sem pedig orvosi ügyeletről. A fájdalomcsillapítót meg marék számra szedi. Ti mit tennétek az én helyemben?

2023. jún. 23. 12:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Esetleg szólj a háziorvosának, hàtha neki van valami ötlete.
2023. jún. 23. 12:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Én hívnék orvost. Mellette lennék, amennyit csak tudok. Ha rosszul lesz, akkor mentőt hívnék. Nagyon aggasztó, amit leírtál.
2023. jún. 23. 12:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Akár teombózis, akár orbánc is lehet, mérd körbe neki, ha több cm különbség van, az baj ! És hívd fel a mentésirányítást, hogy mit tegyél. Lehet nem jönnek érte, de azt biztosan mondják, hogy menjen orvoshoz. Nekik hátha elhiszi.
2023. jún. 23. 15:42
 4/5 anonim ***** válasza:
*trombózis
2023. jún. 23. 15:43
 5/5 A kérdező kommentje:
3-as és 4-es! Volt már édesanyám 2010 tavaszán trombózissal a kórházban. Ez tény. De mit tegyek ha nem akar orvoshoz menni? Vagy ha ki hívom a mentőket, és nem akar kórházba menni? Sajnos tavaly novembere óta elme betegséggel / elmezavarral is küzd, amire ripedront kap. És ha édesanyám ellenkezik akkor én mit tehetek? Erőszakkal nem erőszakolhatom meg, hogy már pedig akkoris kezeltesd magad. Úgyhogy nagyon nehéz vele.
2023. jún. 23. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!