Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Hogy legyek jóban mindkettejükkel?
Van a suliban egy lány (legyen B) aki a barátnőm és nem rég szakított a barátjával (legyen G), mert azt hallotta hogy minden féléket mond róla. Én is azt hittem hogy igaz, ugyhogy elkezdtem pár osztálytársammal kicsit cukkolni a srácot. Aztán mikor bejelöltem face-n rámirt, hogy már be akart jelölni csak nem tudta a nevem, aztán elkezdtünk beszélgetni. B egyik barátnője mondta hogy mutassak meg egy képet a G-vel folytatott beszélgetésemről B-nek. Mikor megmutattam, elkezdett nevetni, gondoltam hogy nem zavarja. De tegnap a barátnőjével beszélgettem megint és mikor megkérdeztem, hogy hol van B, fogta magát és egy szó nélkül elment. Aztán B rámírt, hogy nem az én hibám és hogy ő rontott el mindent, de inkább ne is beszéljünk. És egyre jobban eltaszít magától. G-vel azóta is folyamatosan beszélek mert szeretek vele beszélni, nagyon...
Mit tegyek? Nincs olyan megoldás ahol se B-nek se G-nek nem ártok?
Mármint B mit rontott el? A kapcsolatát Gvel? Nem a te hibád. Hat, figyelj. Ha te szakítanál a pasid dal, és a barátnőd minden nap hosszasan beszélgetne a sráccal, te hogy éreznéd magad?
Nem, nem igazán van olyan megoldás, hogy mindkettővel jóban legyél. Kivéve, ha a sráccal úgymond titokban beszélsz. De azért a barátnődnek ne hazudj, ha arról kérdez téged, de egyértelműen nem lesz boldog, amiért a sráccal beszélgetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!