Hogyan legyek olyan bátor, hogy megmondjam a magamét, ha kiérdemelnék? Ebben a szituációban vagy ehhez hasonlóban ti mit tennétek az én helyemben?
Milyen szituációban? Vagy csak én vagyok annyira vaksi, hogy nem látom?
"Ebben a szituációban vagy ehhez hasonlóban ti mit tennétek az én helyemben?" Utána meg már rögtön "volt már ilyenben részem..."
Na de viccet félretéve, nem ártani akarok, de ez tényleg a szituációtól függ. A bosszú nem mindig segít, és csak ritkán jó megoldás. Ha nagyon megbántott téged vagy egy családtagod, akkor szólj vissza nyugodtan, legalább te is lenyugodsz egy kicsit meg ő is kap a szép beszédből. Ha meg továbbra is folytatja, akkor inkább hagyd ott. Nem kell lesüllyedni az ő szintjére. Amúgy meg neki sincs mersze, csak azért mondja a magáét, mert tudja, hogy neked sincs. Ha egyszer visszaszólsz, mindjárt más lesz a helyzet.
Nem kell fosni tőlük, sem a szüleid reakciójától.
Amúgy értelmes ember hülyékkel még egy "megmondom neki"-szinten sem foglalkozik, mert nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!