Miért vagyok kipihent egy ivós este után, míg máskor fáradtan kelek?
Figyelt kérdés
Mindenhol azt olvasom, hogy nem tesz jót az alvás előtti piálás, mert az alkohol megzavarja a nyugodt alvást.
Akkor az miért van, hogy minden nap fáradtan kelek, mintha semmit sem aludtam volna, míg egy kiadós piálást követően elalszom és másnap frissen ébredek? Hetente / kéthetente egyszer iszom.
2023. jún. 22. 08:10
1/2 anonim válasza:
Semmit. Gyakrabban kellene innod.
2/2 anonim válasza:
Az alvást nem zavarja meg. A másnapi fejfájós ébredés és fáradtság miatt nem jó, de az a késői ébrenmaradás is okozhatja.
Én azt hallottam az elalvás előtti egy pohár vörösbor segít elaludni vagy például nem egy totál részeg alvó embert láttam a buli felénél már kidőlve. Úgyhogy az elalvást szerintem segíti a pia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!