Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért mindig munkából hazafele...

Miért mindig munkából hazafele kell kakilnom?

Figyelt kérdés

Közel egy óra sajnos az út. Mostanában egyre többször van az hogy útközben rámjön a kakilás. Korábban szinte sose, vagy csak ritkán... Miért van ez?

Tegnap ráadásul késett is a vonatom, az út végén már le kellett guggolnom, szóval kellett (nem volt ülőhely így álltam sajnos).

24/N

2023. jún. 13. 17:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

#9. Én ezzel úgy vagyok, hogy amikor hazaérek, mindig annyira kell pisilnem, hogy majd' be csurrantok. De előtte pár perccel még semmi. Akkor jön ez, ahogy belépek a bejárati ajtón.

Kakálnom nekem mindig 10 óra körül kell. Hiába ülök reggel a wc-re és akár erőlködök. Semmi. Jobban szeretném otthon elvégezni, de rendszerint az egyetemen kell. Nen tudom mi befolyásolja, vagy miért van ez...

febr. 5. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!