Normális ha elfáradok hazafelé munkából a biciklin?
Szerintem ne terheld le ennyire a lábaidat.
A boltban való munka, ha nem kassában vagy akkor ácsorgás, minden izületedre rossz hatással van.
Mozogni akkor is kéne. Pl a haza bicajozás már egésszen jó sport, az leveszi a terhet sok izületedröl, és másfajta mozgás mint a járás vagy az állás. Ami még jobb lenne az úszás, föleg ácsorgásos munka után.
A másik, hogy kellene lazítások is bele, pl szaunázás, massziroztatás. Ès a megfelelö étkezés. Az, hogy egészségesen eszel még nem biztos, hogy a megfelelö minöségü és mennyiségü energiát biztosít neked.
Én a szomszéd településre tekertem át évekig, kivéve ha épp volt az úton hó. Oda-vissza nagyjából 30-35Km naponta. A melóhely meg olyan, hogy szinte szék se volt. annyit ültem, még megkajáltam.
25 perc gyalogút kb 2-3Km, bicajjal max 5-6 perc. Falun ez kimondottan közeli munkahelynek számít. Ez aktívan sportoló, futó embernek bemelegítő szint. Persze ez függ a műtéttől is, de ha 1 hónap után már futottál, akkor nem lehetett annyira vészes. Szóval nem teljesen természetes, ha enyitől kifáradsz, főleg ha fulladsz is. Ez lehet akár vérszegénység is. Tessék csináltatni egy nagylabort!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!