Mitől vannak az emberek így lepukkanva?
Figyelt kérdés
Manapság egy átlagos 30-40 éves ember kb. 20 évvel idősebbnek néz ki. Mindig meglepődök, mikor mondják a korukat. A szomszédomról kapásból azt gondoltam, hogy 70+-os, erre kiderült, hogy csak 53 éves. Mit csinálnak magukkal?2023. jún. 11. 16:36
11/11 anonim 

válasza:

Én nem vettem ilyet észre, legalábbis nem általánosan. Van, aki a koránál idősebbnek néz ki, de nem 20 évvel, ahhoz azért durva dolgok kellenek. Viszont van bőven olyan is, aki meg fiatalabbnak tűnik.
(Csodálom, hogy senki sem írta még be az oltásokat, szerintem a kérdés burkoltan erre irányul.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!