Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Az M3-as sztráda miért van...

Az M3-as sztráda miért van annyira lepukkanva?

Figyelt kérdés
Toldozott-foltozott az egész sztráda oda-vissza, ahol egybefüggő javítás van az is hullámos. Miért nem tudják ezt rendesen karban tartani, pedig folyton sávlezárások, meg életveszélyes szembeterelések vannak?

2021. máj. 30. 20:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem éri meg senkinek anyagilag jól megcsinálni. Az útépítők nagyon sok esetben úgy csinálják, hogy hamar javítani kelljen. Nálunk például a városban áthaladó egyik hosszú utat útfelújítás miatt feltúrták még tavaly tavasszal. Mikor megvoltak az egész szakasszal, akkor elmentek, üresen hagyták az egész utat, nem dolgozott senki rajta úgy 1 hónapon keresztül, majd pont azon a Péntek délután aszfaltozták le, mikor zuhogott az eső. Se előtte, se utána nem esett. Nyilván katasztrofálisan szar lett az egész. 2 hónap múlva már darabokban jött föl az aszfalt. Idén újra feltúrták, megint mikor kész lettek elmentek több hétre, és ismét akkor jöttek aszfaltozni, mikor esett az eső, és már megint szar az út. Ennyi véletlen nincs a világon. Főleg, hogy már sokaktól hallottam ezt, hogy direkt ekkor csinálják. Szerintem simán lehetséges, hogy az autópályákat is így javítják. Elvégre is a munka sikeresen el van végezve, pénzt felveszik, az már nem az ő bajuk hogy pár hónap múlva megint ramaty állapotban lesz az út.
2021. máj. 30. 21:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Így van mindíg hogy kapnak pénz érte.

Ilyen az állami megbízás, mindenkinek jut állandóan belőle.

Van pofájuk azt állitani hogy a kamionok tapossák szét.

Egész európában nem tapossák szét, mindenütt bírja. Sőt, több országban nagyobb terheléssel járnak a kamionok.

Plusz még a sok tengelysúly mérő állomás is haveri alapon működik, megy ott is apénz osztás.

Persze megvan magyarázva hogy erre szükség van.

Végső soron ez is egyfajta munkahely teremtés, akik ott vannak mindíg van és lesz munkájuk. Bírjuk ezt is mint adófizetők.

2021. máj. 31. 07:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Hmm, nem tudom miről beszélsz, gyakran járok az M3ason, teljesen jó szerintem.
2021. máj. 31. 19:04
 4/5 A kérdező kommentje:
3-as akkor legközelebb nyitott szemmel vezess. Kb nincs olyan métere ahol nincs foltozva. A sávlezárások és az elterelések se tüntek fel?
2021. jún. 1. 00:57
 5/5 anonim ***** válasza:
2 helyen láttam egy kis elterelést, a foltozásokról kimaradtam.
2021. jún. 1. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!