Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Anorexiás vagyok egyáltalán?

Anorexiás vagyok egyáltalán?

Figyelt kérdés
Szóval jelenleg 16 éves vagyok. Az egész általános iskola alatt bántottak hogy kövér vagyok. 158 cmhez voltam olyan 55 kg de szerintem binge evészavarom volt,folyamatosan csokit ettem és vizet se ittam csak szörpöt... Elhatároztam hogy lefogyok és jelenleg 39 kg vagyok és 161 cm. Nem menstruálok, de nem tudom emiatt e mert amikor megjött 2018ban akkor soha nem jött meg egymás után 2x, volt hogy 6 hónapot kimaradt de mindenki az evészavarra fogja most ezt. Voltam minden pszichológusnál,mindenkinél de nem fogadtam el a segítséget most azonban rá lettem kényszerítve, de nem hiszem el hogy elég beteg vagyok. Napi 2x eszek de normális adagot ma pl 100 g üvegtésztát és tejfölös pulykaragut ettem ebédre ami vagy 800 kalória, estére meg valószínű egy nagy tál bablevest fogok. Gyakran járok éttermekbe és mindig megeszek mindent soha nem hagyok a tányéron semmit. Nem akarok ennél lejjebb fogyni,látom hogy vékony vagyok de hízni se akarok... Úgy akarok kinézni mint Madison Beer. Nem tudom egyszerűen mit csináljak, év elején voltunk orvosnál de utána nem mentünk vissza,most azonban a suliba volt mérekezés és szóltak a szüleimnek így megyek dietetikushoz. Nem érzem hogy evészavarom lenne, csomószor eszek pl gyros tortillát is... Nem tudom mit csináljak és miért nincs menzeszem se, nem akarok hízni,szerintem normálisan nézek ki ... Félek ha rávesznek hogy egyek napi 3 ételt és 3 snacket nagyon elhíznék és sose állna meg a hízás folyamata. Egyszerűen nem tudom miért vagyok ilyen, a vádlim is iszonyat nagy amit utálok... Akárhanyszor meglátom Madison Beert is elkezdek sírni. Lehetséges egyáltalán meggyógyulni? Beteg vagyok én eléggé hogy meggyógyuljak? Attól rettegek ha híznék olyan lennék mint amilyen régen voltam... Egyébként már 1 éve nem fogyok ha ez számít. 2020 óta nem jött meg marciusig a menzeszem,akkor jött meg legutoljára 3 napra de elég gyengén. Sportolni nem sportolok,pötyhedt vagyok iszonyat...
2023. jún. 9. 14:03
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
Beteg vagy, mert ilyen magassághoz a súlyod rém kevés. 15 a BMI indexed. 14-nél kórosan sovány valaki. És rettegsz a hízástól. Ne csodáld, hogy nincs mensesed, a tested nem úgy működik ahogy kellene. Neked pszichológus kellene, nem dietetikus. legalább is első körben.
2023. jún. 9. 14:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, anorexiás vagy. Menjetek kórházba, mielőtt meghalsz.
2023. jún. 10. 11:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Az meg szerencsére senkit nem érdekel, hogy mit akarsz, ugyanis nem vagy beszámítható állapotban - és ezt szó szerint értem.

Pszichológus, orvos, esetleg kórház, és remélhetőleg pszichésen ÉS fizikálisan is helyre jössz.

Maradandó emégsztőrendszeri károsodásra számíthatsz az éheztetés miatt (sokunknak marad vissza valamilyen emésztési probléma).

2023. jún. 10. 11:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Mire jó ez?
2023. jún. 10. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!